Skip to main content

Traditiegetrouw zal het elegante Brusselse paleis in de nabije toekomst opnieuw schitteren. De feestdagen staan voor de deur, ook bij Wiltcher’s. Tot groot genoegen van iedereen die houdt van magische festiviteiten, luxe en elegantie, en het feestelijke entertainment dat eigen blijft aan de Wiltcher’s. De prestigieuze hotelketen viert dit jaar haar 110e verjaardag en het thema van de komende eindejaarsfestiviteiten is: Fonkelende sneeuw !

Een decoratie die de mooiste kerstdecoraties recht doet

Dit jaar vinden de festiviteiten binnen in het hotel plaats. Het Alpenchalet op het buitenterras van vorig jaar wordt verplaatst naar de warmere, gezelligere ruimte van ‘The Library’. Net als een echt bergchalet geeft het een gastvrij winters gevoel aan deze grote ruimte, die helemaal is getransformeerd door de glinsterende sneeuw, waardoor je hier enkele van de gelukkigste momenten kunt doorbrengen. Er is voor ieder wat wils in de namiddag of tijdens theetijd: gebak, wafels, fingerfood, een chocoladefontein, popcorn, warme chocolademelk en natuurlijk kaviaar, champagne en fingerfood vanaf 18.00 uur! Als het op drankjes aankomt, is het onmogelijk om de signature cocktails van de bartenders van de Loui Bar te negeren of, dankzij de partner van het hotel, de beroemde BOLLINGER Champagne, of de koffie en thee (afternoon tea!) geserveerd in de fijnste traditie van de grote berghotels in… Brussel!

Het feestelijke decor wordt zoals gebruikelijk voortgezet in de lange gang die van de lobby naar Loui Bar en Café Wiltcher’s leidt. Hier zal, in navolging van eerdere thema’s “Sterrenhemels” (2021) en ”Fairy Christmas Forest” (2022), dit jaar ook het thema “Fonkelende Sneeuw” extra in de verf worden gezet en aangepast aan de locatie. Deze worden omgetoverd tot een bergwereld die doet denken aan de beste skiresorts. Fonkelende sneeuw is een must! En bovenal zal het een andere manier zijn om dromen waar te maken, om jong en oud mee te nemen op reis!

©105_SHR_Brussels_interior_Christmas logo 1
©DSC02966

Culinaire hoogstandjes voor elke gelegenheid

Geen feestelijke gelegenheid is compleet zonder een galadiner op 31 december. Op het feestmenu staan gastronomische gerechten van Kevin Lejeune, de met een Michelin-ster bekroonde chef-kok van het nabijgelegen La Canne en Ville.

Dit geweldige oudejaarsmenu wordt dit jaar aangeboden tegen een speciaal tarief van 195 €/persoon (6 tot 7 gangen exclusief wijn – inclusief dansavond). Daarna volgt een avond met dj’s en live muzikanten.

©KLJ - Loui Bar 4
©KLJ - Loui Bar 2
©KLJ - Loui Bar 1
©KLJ - Loui Bar 3

Er is ook een feestelijk kerstdiner op de avond van 24 december en een kerstbrunch op 25 december.

En om het gastronomische aanbod compleet te maken, serveert de Loui Bar ook heerlijke fingerfood en zijn beroemde cocktails om de 110e verjaardag van het hotel te vieren!

Maar laten we eerst plaatsmaken voor Sinterklaas

Ruim voor de feestdagen, maar met de kinderen en hun ouders al genietend van de feestelijke versieringen, organiseert Wiltcher’s op zondag 10 december Sinterklaas.

Privéfeesten voor bedrijven, families en andere BtoB of gezellige avonden

Laten we het niet vergeten, maar het is ook handig om te weten dat het hotel uitgebreide privézalen en lounges heeft die plaats bieden aan 10 tot 200 personen. Ze zullen het einde van het jaar exclusief kunnen vieren en/of het nieuwe jaar net zo vreugdevol beginnen als elke jaarlijkse bijeenkomst.

Deze kamers en lounges worden ook feestelijk ingericht voor elke gelegenheid. Maar ook, zoals het hoort, onberispelijke service van het professionele personeel van dit prestigieuze hotel.

In de living en onder de kerstboom zijn de festiviteiten ook in volle gang

Met een speciaal feestelijk pakket met een keuze uit feestelijke diners (gala op 31e, nieuwjaarsmaaltijd en kerstbrunch) en toegang tot de Aspria Spa tegen een voorkeurstarief (28.11 tot 27.02.24).

©DSC02935
©DSC03496-DeNoise
©DSC02474

Een mooi cadeau onder de kerstboom

Met zoveel verschillende mogelijkheden om uit te kiezen, is het dit jaar meer dan ooit een goed idee om een “cadeaubon”-uitnodiging onder de kerstboom te leggen voor een van deze luxueuze evenementen in het Steigenberger Icon Wiltcher’s!

ELI

Author ELI

More posts by ELI