Skip to main content

De enige oordopjes op de markt die volledig op het oor zijn afgestemd om geluid op maat te genereren

Denon onthult de nieuwste evolutie van het veelgeprezen assortiment PerL en PerL Pro True Wireless-oordopjes met de introductie van White PerL. Veel audiomerken claimen gepersonaliseerd geluid, maar Denon is de enige op de markt die een gepersonaliseerde luisterervaring echt voorop stelt. Denon PerL gaat ervan uit dat jouw gehoor net zo uniek is als je vingerafdruk en beïnvloed wordt door factoren zoals ooranatomie en ervaring. De PerL-oordopjes herkennen deze verschillende factoren exact met behulp van gepatenteerde technologie en stellen een aangepast gehoorprofiel samen op basis van hoe jouw oor daarop reageert, zodat je kunt genieten van de details in de muziek, films, etc. die je anders niet zou kunnen horen.

Denon is al meer dan 110 jaar geobsedeerd door geluidsbeheersing en zorgt ervoor dat elk product een kenmerkend manueel afgesteld, levendig en ruimtelijk geluid heeft, waardoor de geluidservaring nog beter wordt en het geluid klinkt zoals jouw favoriete artiesten het hebben bedoeld. Met dat eeuwenoude principe als basis combineert de nieuwe White PerL eersteklas geluid met elegantie en veelzijdigheid en krijgt de consument een verfrissende esthetische keuze die aansluit bij zijn persoonlijke stijl. Met een heldere en tijdloze uitstraling past deze nieuwe kleurvariant naadloos in elke levensstijl: in je vrije tijd, op het werk, tijdens het reizen of bij het sporten.

DE BELANGRIJKSTE KENMERKEN VAN DENON PERL ZIJN:

JOUW MUZIEK DIE OP JOUW MANIER IS AFGESTELD

Verschillen in het gehoor beïnvloeden de luisterervaring van persoon tot persoon. De twee Denon-modellen maken gebruik van de gepatenteerde Masimo Adaptive Acoustic Technology (AAT), waarmee automatisch het buiten-, midden- en binnenoor worden gemeten om te zien hoe je muziek hoort. Andere oordopjes meten alleen het buitenoor en houden geen rekening met het kritieke gebied – het midden- en binnenoor – waar geluid in signalen wordt omgezet die de hersenen kunnen verwerken en waar het gehoor plaatsvindt. Met behulp van kunstmatige intelligentie creëert de Headphone-app van de Denon PerL vervolgens een gepersonaliseerd gehoorprofiel voor elke gebruiker. Dit aangepaste profiel verbetert de diepte, details en helderheid van het geluid, waarmee het perfect wordt afgestemd op jouw gehoor.

SUPERIEUR GELUID ALS VANOUDS

Denons eeuwenlange principe van geluidsinnovatie en -meesterschap verrijkt de ervaring en maakt het nog beter. Denon PerL’s vormen de perfecte storm, waarbij een echt gepersonaliseerd geluid op jouw manier wordt afgestemd op het ruimtelijke en levendige geluid van het befaamde merk en ongeëvenaarde diepte, detail en helderheid in elke sessie wordt geboden. 

Met compatibele apparaten kunnen PerL Pro-luisteraars genieten van Qualcomm aptX Lossless™-technologie, die zorgt voor geluid van CD-kwaliteit en voorkomt dat de geluidskwaliteit verloren gaat door Bluetooth-connectiviteit. Ze hebben ook toegang tot de ruimtelijke geluidsfunctie, aangedreven door Dirac Virtuo™, die een surround sound-sfeer creëert in een compact en comfortabel formaat.

BEWUSTZIJN AANPASSEN MET RUISONDERDRUKKING EN SOCIAL MODE

Je kunt ervoor kiezen om in je favoriete muziek op te gaan met actieve ruisonderdrukking of je kunt je bewust blijven van je omgeving met de Social Mode; een scala aan geluidsinstellingen voor ieders voorkeur, zodat iedereen een plezierige luisterervaring heeft. PerL-oordopjes schakelen naadloos over tussen actieve ruisonderdrukking om totaal op te kunnen gaan in de muziek en een Social Mode waarmee je bewust blijft van je omgeving. De PerL Pro-oordopjes bieden een verbeterde ervaring met instelbare actieve ruisonderdrukking, een functie die ruisonderdrukking optimaliseert op basis van je omgeving en de pasvorm van je oordopjes als je in beweging bent.

VERBETERDE FUNCTIONALITEIT MET UITGEBREIDE FUNCTIES

De PerL Pro-oordopjes zijn ook voorzien van de meerpuntsfunctie, waarmee luisteraars met twee apparaten tegelijk verbinding kunnen maken, zodat je niets mist als je overschakelt van muziek op je computer naar een inkomend gesprek op je telefoon en weer teruggaat naar je computer als het gesprek is beëindigd. De accu van de PerL-oordopjes gaat lang mee. Het PerL-model biedt een accuduur tot zes uur1 per oplaadbeurt, die tot 18 uur2 wordt verlengd met de case, terwijl de PerL Pro een accu heeft die tot acht uur1 meegaat per oplaadbeurt en wordt verlengd tot 24 uur2 met de draadloze oplaadcase. Ervaar de oordopjes die het beste functioneren met spraakoproepen van hoge kwaliteit, weer- en zweetbestendigheid (IPX4-classificatie), aanpasbare aanraakbediening op de oordopjes en verschillende accessoires.

Ontdek de mogelijkheden van echt gepersonaliseerd luisteren, want de geluidservaring wordt met Denon opnieuw gedefinieerd. Door de combinatie van het kenmerkende Denon-geluid en de baanbrekende AAT-technologie van Masimo kunnen luisteraars een auditieve reis maken die wordt gekenmerkt door ongeëvenaarde diepte, detail en helderheid en precies is afgestemd op het individuele gehoorprofiel. Denon PerL en PerL Pro zijn verkrijgbaar via www.Denon.com voor respectievelijk €199 en €349.

CLI

Author CLI

More posts by CLI