Skip to main content
Samen met tv-kok Piet Huysentruyt lanceert kookmerk BergHOFF een exclusieve collectie pannen. Een gedeelde passie voor koken, kwaliteit en design, afgekruid met een jarenlange ervaring: dit zijn de ingrediënten voor ‘Piet by BergHOFF’. Opvallend onderdeel uit collectie is de innovatieve, multifunctionele 5-in-1 kookset met o.a. een deksel die ook als snijplank en onderzetter dienst doet.

De basis van de vijfdelige kookset is de rode kookpan (24cm) van gegoten aluminium met de elegante signature van Piet. Daarnaast bestaat de set uit een bijpassende deksel die omgedraaid ook als dienst doet als braadpan. De stoominzet kan ook als bakvorm en ovenschotel worden gebruikt, eenvoudig door het siliconen matje in de inzet te leggen.

Het universele glazen deksel (24cm) past op de kookpan, de braadpan en de stomer en kan ook als snijplank en onderzetter gebruikt worden. Dankzij het glazen deksel kan het kookproces gecontroleerd worden tijdens het koken, zonder het af te nemen en warmte en energie te verliezen.

Duurzaam design

De gehele kookset is gemaakt van licht aluminium dat PFOS- en PFOA vrij is. Alle onderdelen zijn eenvoudig schoon te maken, voor langdurig gebruik te garanderen raden we handwas aan. Dankzij de snelle, gelijkmatige warmtegeleiding zijn de pannen zeer energiezuinig in gebruik.
Bekijk hier de video.

De serie Piet by BergHOFF bestaat verder uit braadpannen met antikleeflaag (20 en 24 cm), kleefpannen uit roestvrijstaal (24 en 28 cm) en een steelpan uit roestvrijstaal (18 cm). Alle artikelen zijn PFOS- en PFOA-vrij.

De Piet by BergHOFF multifunctionele vijfdelige kookset is € 209,95 en oa. te koop bij https://berghoff-belgium.be/collections/piet-by-berghoff

Over Piet Huysentruyt

Piet werd vanaf de jaren 90 bekend bij het grote publiek met het kookprogramma Lekker Thuis op VTM. Hij had toen ook zijn eigen restaurant in Wortegem en kreeg er een Michelinster. Later ging hij in SOS Piet op bezoek bij kokend Vlaanderen om kookblunders kordaat aan te pakken. Na deze succesvolle tv-reeks en de publicatie van tal van kookboeken ging de sterren chef een nieuwe uitdaging aan in het zuid-Franse Les Vans, waar hij Likoké opende. Een culinaire tempel die al na een paar jaar werd beloond met een Michelinster en bij Gault&Millau een plaats kreeg in de groep van 50 beste restaurants in Frankrijk. Dit najaar is de veelzijdige chef opnieuw te zien in gloednieuwe afleveringen van SOS Piet.

BLI

Author BLI

More posts by BLI