Skip to main content

Hisense OLED-TV’s zorgen voor een ultrahoog kleurengamma. Deze televisies nemen je mee in de donkere diepten van de oceaanbodem dankzij perfecte zwartwaarden. De nieuwe OLED-kleurcorrectietechnologie heeft 24 kleuren die nauwkeurig worden aangepast, op basis van onder andere driedimensionale kleuren, primaire kleurcorrectie, huidskleur en verzadiging. Daarmee levert Hisense OLED diepe zwarttinten, scherp contrast en verzadigde kleuren.

De nieuwe OLED-lijn bestaat uit drie modellen die je zullen verbazen met hun kleurintensiteit. De volgende drie OLED-series zijn in de loop van Q2 beschikbaar: A80G, A86H en A90H.

Hisense A80G (55 inch)
Dit Ultra HD premium 4K OLED-scherm biedt een brede kijkhoek en levert natuurlijke kleuren, sterk contrast en echte zwartwaarden. De Hisense A80G televisies zijn IMAX Enhanced. Dit zorgt voor perfecte kleuren, contrast, helderheid en geluid van hoge kwaliteit. Je zult thuis genieten van het kenmerkende beeld, geluid en het bereik van IMAX. De A80G is voorzien van een hoogwaardige dubbele voet en Slim Metal Design. Ook is het voorzien van Dolby Vision IQ, HDR 10, HDR 10+, & HLG. En dankzij het VIDAA U5 Smart TV-platform heb je onder andere via Netflix, YouTube en Disney+ eenvoudig toegang tot je favoriete films en series.

Hisense A86H (55 en 65 inch)
De Hisense A86H televisie is ontwikkeld om kleurrijk te zijn. Dit model maakt indruk dankzij het brede scala aan kleuren die er levensecht uitzien. OLED-TV’s zijn uitgerust met technologieën die elke pixel afzonderlijk aansturen. Gewone schermen zijn verdeeld in lokale dimzones, terwijl de nieuwe Hisense A86H TV het hele scherm heeft verdeeld in 8.294.400 pixels. Deze Pixel Dimming maakt het beeld op het scherm helderder en scherper en zorgt voor extreem contrast en ongelooflijke details. Uniek aan dit model is de centrale draaibare voet die zorgt voor een flexibele kijkhoek. Hoe groot je woonkamer ook is, de kijkervaring zal altijd van de hoogste kwaliteit zijn. De A86H serie is ook voorzien van VIDAA U6 voor onder andere Netflix, YouTube en Disney+.

Hisense A90H (65 inch)
Met de nieuwe Hisense OLED 4K A90 televisies ontgrendel je echt verbazingwekkende niveaus van kleurzuiverheid. De OLED-technologie verbaast niet alleen met hoog contrast en rijke details, maar ook met een Wide Color Gamut met diepere en levendigere kleuren, belangrijk bij het genieten van natuurdocumentaires. Je zou zomaar kunnen worden weggeblazen door de uitzonderlijke helderheid en levensechte beelden dankzij Ultra HD Premium en 4K HDR Immersive-gecertificeerd, evenals HDR 10+ en Dolby Vision™-ondersteuning.

Bij het perfecte beeld hoort een bloedstollende audio-ervaring. Je kunt achterover leunen en de spanning van een film of sportactie écht voelen dankzij de geïntegreerde soundbar, het meeslepende Dolby Atmos®-systeem, 2.1.2 Multi-Channel Surround en IMAX Enchanced. Het ongelooflijk krachtige en heldere geluid neemt je volledig mee, dus zorg ervoor dat je je voorbereidt op kippenvel. Met de Hisense A90H zul je je nooit vervelen want deze televisie is voorzien van het nieuwe VIDAA U6 Smart TV platform. Zo heb je alle favoriete films en series altijd binnen handbereik!

https://hisense.be

CLI

Author CLI

More posts by CLI