Skip to main content

PARKSIDE brengt twee nieuwe robotmaaiers op de markt. Deze innovatieve apparaten maken gazononderhoud eenvoudiger dan ooit tevoren, zodat gebruikers kunnen genieten van hun vrije tijd in een prachtig onderhouden tuin.

De nieuwe PARKSIDE-robotmaaiers zijn ontworpen om gazononderhoud te automatiseren. De maaiers werken zelfstandig volgens een individueel tijdschema en leveren optimale resultaten voor een perfect onderhouden gazon.

Enkele kenmerken van de PARKSIDE-robotmaaiers:

  • Volledig geautomatiseerd: de robotmaaiers werken zelfstandig en maaien het gazon zonder enige tussenkomst.
  • Individueel tijdschema: gebruikers kunnen zelf bepalen wanneer de maaier zijn werk doet, zodat het perfect past bij hun levensstijl en de lengte van het gras.
  • Borstelloze motor: deze motor zorgt voor een lange levensduur door minder slijtage
  • Weersgestuurde gazonverzorging:  automatische terugkeer naar het laadstation dankzij de geïntegreerde regensensor
  • Optimale resultaten: de maaiers zijn ontworpen om een gelijkmatig en gezond gazon te behouden.
  • Slimme bediening via de PARKSIDE-app: met de gebruiksvriendelijke PARKSIDE-app kunnen gebruikers hun robotmaaier eenvoudig bedienen en monitoren, zelfs als ze niet thuis zijn (PMRDA 20-Li B2).

De PMRDA 20-Li B2 ( voor een gazonoppervlakte tot 1.000 m²) en PMRA 20-Li B2 (voor een gazonoppervlakte tot 500 m²) worden geleverd met bevestigingsspijkers, grensdraad en haken voor een eenvoudige installatie en zijn verkrijgbaar voor respectievelijk  €299 en €199.

CLI

Author CLI

More posts by CLI