Skip to main content

In deze maand van februari, die bekend staat als de maand van de liefde, zal Valentijnsdag romantischer zijn dan ooit tevoren in uptown Brussel. Hier, op onze “Brusselse Champs Elysées”, zal het iconische Wiltcher’s gehuld zijn in de kleuren van de liefde.

©Steigenberger Icon Wiltcher's Brussels St Valentin
©Steigenberger Icon Wiltcher’s Brussels St Valentin

In een van zijn mooiste feestelijke tradities nodigt het hotel alle geliefden uit om feest te vieren in zijn luxueuze omgeving. Februari zal zo de gelegenheid bieden voor het hotel om een copieuze Valentijnsbrunch aan te bieden op zondag 18 februari, exclusieve cocktails geserveerd door de bartenders van de Loui Bar, en natuurlijk ook mooie romantische kamers met verleidelijke Valentijnspakketten.

Speciale Valentijnsbrunch in Café Wiltcher’s op 18 februari

Dit jaar wordt de brunch van Wiltcher’s een exclusiviteit voor de feestdagen op de kalender. Dit evenement zal niet langer wekelijks plaatsvinden (op zondag), maar eerder op speciale gelegenheden (Valentijnsdag, Vader- en Moederdag, …), waar liefhebbers het meest geneigd zullen zijn om hun dierbaren of, zoals op 18 februari, hun gekozen levenspartner, deze culinaire ervaring te bieden.

De formule voor de Valentijnsbrunch, toegankelijk voor iedereen van 12.30 tot 15.30 uur, zowel voor hotelgasten als externe klanten, omvat een geschenk van het iconische merk Delvaux, partner van het hotel, een welkomstglas champagne, een halve kreeft per persoon, een uitgebreid aanbod van warme en koude voorgerechten, diverse warme gerechten, een mooi stukje rundvlees dat ter plekke wordt gesneden, een uitgebreid assortiment verse zeevruchten, een ruim kaasplateau, een groot assortiment delicate patisserieën met een speciale Valentijnstaart en diverse fruitsalades.

De prijs van de brunch bedraagt €105 per persoon, met 50% korting voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Reservatie wordt ten zeerste aanbevolen.

Iconic Romance Get-away, de meest romantische uitstap in Brussel

Als het meest luxueuze hotel, ​ een van de meest romantische in de hoofdstad, zal Wiltcher’s in februari zijn kamers in de kleuren van de liefde hullen onder de naam “My Suite Valentine”. Een romantisch diner bij kaarslicht, een overnachting met champagneontbijt, exclusieve ontvangst voor Valentijnsdag, dit zijn allemaal heerlijke momenten om aan je geliefde te schenken en te delen met je partner!

De formule voor het verblijf in de Valentijnsuite, “My Suite Valentine” – zoals het Iconic Romance-verblijf (dat het hele jaar door beschikbaar is op specifieke reservering onder deze naam) – omvat een exclusieve ontvangst en romantische inrichting van de kamer, een diner bij kaarslicht in de Loui Bar (3 of 4 gangen), een rustige nacht gevolgd door een uitgebreid champagneontbijt dat op de kamer kan worden geserveerd of tijdens de Valentijnsbrunch op zondag 18 februari.

De prijs van dit “My Suite Valentine” -verblijf (en “Iconic Romance Getaway”) varieert afhankelijk van de data (van €580 tot €800 per verblijf), waardoor dit verfijnde Valentijnscadeau op beschikbaarheid en data van het hotel kan worden aangeboden, en vooral aan de geliefde die op de meest romantische manier wordt gevierd.

Het jaar begint rustig bij Steigenberger Icon Wiltcher’s Brussels. Het is duidelijk dat in februari de meest romantische ‘place to be’ in Brussel opnieuw een plaats van luxe en weelde zal zijn.

Voor reserveringen voor de Valentijnsbrunch: +32 2 542 48 51

Steigenberger Icon Wiltcher’s Brussels

Louizalaan 71 – 1050 Brussel

www.wiltchers.com ​

ELI

Author ELI

More posts by ELI