Skip to main content

De dagen worden langer, de vogeltjes fluiten vrolijker en de eerste zonnestralen kondigen de komst van de lente aan. Veel hobbytuiniers maken zich weer klaar voor een nieuw seizoen in de tuin. Als je alvast wil starten met het kweken van planten, heeft Parkside een paar handige tools.

Kweken op een hoger niveau

In de tuin of op het balkon: met deze duurzame, houten kweekbakken op heuphoogte kun je overal comfortabel en rugvriendelijk werken. De houten kweekbakken zijn in twee varianten verkrijgbaar. Een model met een kweekbak met een hoogte van 98 cm. Daarnaast is er iets hoger model met drie etages met een hoogte van 115cm. De houten kweekbakken op poten zijn gemaakt van 100% FSC hout en hebben een adviesprijs van € 39,99.

Supersterke tuinserre

Wil je in de tuin al een voorsprong maken bij het kweken van jonge planten dan is deze oersterke tuinserre ideaal. Hij is gemaakt van stevig aluminium en onbreekbaar, UV-bestendig kunststof glas. De hoogwaardige dubbelwandige platen laten veel licht binnen en zorgen voor een goede temperatuur. Hierdoor krijg je de ideale groeiomstandigheden en een optimaal binnenklimaat. Dankzij de compacte afmetingen (100x40x60cm) kan de Parkside miniserre ook op terrassen en balkons worden geplaatst. ​ Adviesprijs € 34,99.

Mix & match er op los!

Het praktische tuingereedschap-combinatiesysteem is de perfecte hulp bij het onderhouden van de kweekbak. Van het losmaken van de grond tot onkruid wieden – deze ​ multitool heeft altijd het juiste gereedschap om in de tuin of op het balkon te werken. Het bevat een steel, troffel, cultivator, bezem en voegenschraper. Adviesprijs € 19,99.

PARKSIDE is in België onder andere te koop bij Lidl, Lidl.be en Bol.com. Voor meer info en tips over klussen en tuinieren kijk op ​ https://parkside-diy.com/nl

CLI

Author CLI

More posts by CLI