Skip to main content

Top 3 Glow in the Dark buitenspellen voor winterse avonden. Kom uit je stoel en ga samen buiten spelen!

De leukste manier om een feestelijk diner af te sluiten, en de bekende after diner dip te voorkomen, is samen een sportief buitenspel spelen. SpikeBall, ook wel bekend als Roundnet, en KanJam lanceren speciale sets met coole LED verlichting, waarmee je samen in het donker tot in de laatste uurtjes buiten kan spelen. Een origineel alternatief voor het bekende bordspel en, wie weet, de start van een nieuwe familietraditie.

Laat je liefste schoonmoeder flink rennen, test de oog-hand coördinatie van je ‘sportieve’ oom en daag je eigenwijze zus uit om nu eens wel van je te winnen. Het leuke aan de glow in the dark spellen is dat iedereen mee kan doen dankzij de eenvoudige spelregels. Bovendien zijn zowel Spikeball als KanJam in enkele minuutjes opgezet.  

1.     SpikeBrite Set
SpikeBrite is een aanvullende set op een Spikeball Standaard of Pro set. Het bestaat uit een lichtgevende SpikeBrite ring die je om het ronde net bevestigt en twee oplaadbare, lichtgevende ballen. De batterij van de lichtgevende speelballen gaat tot wel twee uur mee en is met een micro USB op te laden. De Spikeball Brite set komt met een handige tas en een handleiding.

Spikeball speel je twee tegen twee en de teams starten ieder aan een zijde van de mini-trampoline. Als de bal geserveerd is, mag de bal drie keer aangeraakt worden door het team, voordat zij hem via het net overspelen. Zodra de bal in het spel is, mag de bal iedere richting op gespeeld worden.
Video: Spikeball Brite https://youtu.be/4jD7XCylrms
2. KanJam Illuminate Game Set
Light it up! Deze lichtgevende editie van KanJam geeft het uitdagende frisbeespel een nieuwe dimensie. De twee tonnen waar je de lichtgevende disk in moet werpen zijn voorzien van een LED-lichtelement, waardoor ze groen oplichten en niet te missen zijn. De uitdaging is om de lichtgevende disk van 15 meter afstand in de ton te werpen. Je teamgenoot staat achter de ‘kan’ en mag de disk erin ‘jammen’. Waarschuwing: het kan zijn dat de buren denken dat er UFO’s rondvliegen!

3. KanJam Illuminate LED voetbal

Met de Illuminate Soccer Ball van KanJam blijft geen enkele wedstrijd onbeslist omdat het buiten donker is. De duurzame KanJam voetbal geeft oranje/rood licht zodra hij aangeraakt wordt. Het licht gaat automatisch weer uit als de voetbal niet meer gebruik is. Jong of oud kan deze winter nog tot in de late uurtjes buiten spelen en tegelijkertijd een artistiek Glow in the dark effect creëren. Zeker weten dat dit een indrukwekkend schouwspel oplevert.

De Illuminate voetbal van KanJam is gemaakt van gerecycled pvc en werkt op een duurzame LED batterij.

SpikeBrite Set (adviesprijs €44,95)
KanJam Illuminate Game Set (adviesprijs vanaf €49,95)
KanJam Illuminate LED voetbal (adviesprijs €29,95)

Alle spellen zijn onder andere te koop via Amazon en bij lokale retailers zoals Intersport en DAKA Sport.

BLI

Author BLI

More posts by BLI