Skip to main content

Gezond, gemakkelijk en gewoon onmisbaar in de keuken van nu

‘Homemade’ is een van de trends op culinair gebied. Van brood tot soep, we maken alles zelf met duurzame ingrediënten. Natuurlijk mogen dan ook zelfgemaakte bruisende drankjes niet ontbreken op tafel. Bereid met puur kraanwater, kruiden en fruit heb je een gezond en fris recept, aan te passen naar ieders smaak. Verras je familie of vrienden dit jaar met de SodaStream DUO, te gebruiken met zowel een stijlvolle glazen fles als een herbruikbare plastic fles.

Met het SodaStream DUO bruiswaterapparaat zet je in een handomdraai een fles fris bruiswater op tafel. Het apparaat is draadloos, dus je kunt hem overal neerzetten. Geen overbodige luxe wanneer je aan het koken bent en alle ruimte kunt gebruiken. Een SodaStream bruiswaterapparaat werkt met een CO2 cilinder, waarmee je tot wel 60 liter bruiswater maakt.

Het bruiswaterapparaat komt met een glazen en een plastic fles en een CO2 cilinder. Het apparaat oogt stijlvol dankzij haar moderne design met RVS details en is gemaakt van hoogwaardige materialen. Met een simpele druk op de knop bereid je een heerlijk bruisend drankje voor je familie en vrienden. Laat je inspireren en kijk voor feestelijke recepten die je kan maken met een SodaStream op Recepten – SodaStream NL.
BLI

Author BLI

More posts by BLI