Skip to main content

Je huis of je tuin zijn nooit helemaal klaar; er is altijd wel een taak. Gelukkig maakt PARKSIDE het allemaal wat makkelijker met deze handige klusartikelen. Ze zijn ideaal als cadeau voor Moeder- en Vaderdag, want ze zijn praktisch, origineel en vriendelijk voor je portemonnee.

PARKSIDE draadloze koffiemachine op accu

De “PKMA 20 Li A1″ koffiemachine transformeert elke werkbank moeiteloos tot je favoriete koffiebar – zelfs zonder stopcontact. Dit wordt mogelijk gemaakt door de stevige koffiemachine van PARKSIDE, die wordt aangedreven door de oplaadbare accu’s uit de “PARKSIDE X 20V Team” serie in plaats van elektriciteit. Hierdoor kan het apparaat zelfs op afgelegen bouwplaatsen zonder stroomvoorziening voorzien in de, soms dringende, behoefte aan koffie. Verkoopprijs €49,99.

PARKSIDE laserafstandsmeter met rolmaat

“Meet tweemaal – snij eenmaal” is het credo van vakmensen als het gaat om het verminderen van meetfouten en het efficiënt omgaan met dure materialen. Het digitale oplaadbare meetlint “PLMB 4 C2” van PARKSIDE ondersteunt dit. Met een handig meetlint van 3 meter en een geïntegreerde laserafstandsmeter met een bereik tot 50 meter, zorgt het voor nauwkeurige resultaten. Bovendien is het voorzien van twee kleine waterpassen voor precieze horizontale en verticale uitlijning. Verkoopprijs €29,99  

PARKSIDE werkbroek voor dames & heren

De PARKSIDE werkbroek slaat een goed figuur bij hobbytuiniers en doe-het-zelvers. De robuuste materiaalmix van polyester en katoen maakt ze comfortabel om te dragen en extreem slijtvast. De werkbroek is ook voorzien van praktische zakken voor gereedschap, mobiele telefoons enz. Verkrijgbaar in grijs, groen en zwart. Voor heren €17,99), voor dames (€14,99).  

CLI

Author CLI

More posts by CLI