Skip to main content

In de zomer worden tuinen, patio’s en terrassen een tweede woonkamer. Als je je buitenruimte dat beetje extra wil geven, kun je eigen accent aanbrengen met zelfgemaakte meubels. We laten je zien hoe je unieke doe-het-zelf stukken kan maken met het praktische gereedschap van Parkside en een beetje handigheid.

Iedereen die zijn favoriete buitenruimte wil omtoveren tot een gezellig paradijs en nog op zoek is naar origineel meubilair, kan nu gemakkelijk het heft in eigen handen nemen. Met het praktische en krachtige gereedschap van PARKSIDE kunnen buitenliefhebbers in een handomdraai unieke stukken op maat maken. Daarom presenteert het doe-het-zelf-merk twee doe-het-zelf-tutorials voor hobby-knutselaars en knutselaars die liever hun eigen tuinmeubelproject realiseren dan meubels uit de winkel kopen. De stap-voor-stap instructies laten zien hoe je makkelijk een robuuste buitenbank en een praktische bijzettafel kan maken. Dan is de perfecte feel-good oase in de buitenlucht klaar.

Chillen in de buitenlucht

Loungemeubels voor in de tuin en op het balkon zijn helemaal in en geven je het gevoel dat je een woonkamer buiten hebt. Maar met zo’n groot aanbod kan het moeilijk zijn om te kiezen. Dus waarom niet je eigen buitenbank bouwen? Met de volgende tips wordt het bouwen van meubels kinderspel. Doe-het-zelf-instructies voor een buitenbank 

Doe-het-zelf-instructies voor een buitenbank

Rustiek en toch charmant

Praktisch en stijlvol: palletmeubels zijn de laatste jaren niet voor niets zo populair. Het materiaal is goedkoop, robuust en het stoere uiterlijk spreekt ook aan. Het is dus geen wonder dat palletmeubels nog steeds populairder worden voor buitengebruik. In de nieuwste doe-het-zelf tutorial laat Parkside zien hoe je met een paar eenvoudige stappen en het juiste gereedschap zelfs een bijzettafel van pallethout kan maken.

 DIY bijzettafel van pallethout

CLI

Author CLI

More posts by CLI