Skip to main content

Ter gelegenheid van Art Brussels presenteert Wiltcher’s de beeldend kunstenaar Jean Boghossian.

Het Steigenberger Icon Wiltcher’s Brussels creëert een exclusief evenement rond de Belgisch-Libanese kunstenaar Jean Boghossian tijdens Art Brussels, een van Europa’s grootste beurzen voor hedendaagse kunst.

Op 26 april vindt vanaf 20.00 uur (en tot 22.00 uur) een openingsreceptie plaats met de premièreavond van de tentoonstelling door beeldend kunstenaar Jean Boghossian, die begint met een jazzy cocktailreceptie in de centrale The Library van het hotel.

De avond wordt gepresenteerd door een live jazzband – met Jean Boghossian zelf als solist – en omvat ook een bezoek aan de tentoonstelling EXPLORE: Beyond Fire,georganiseerd in kleine groepen door Studio Boghossian. De werken van Jean Boghossian zullen overal in het hotel worden opgezet (lobby, Loui Bar, The Library, Café Wiltcher’s, enz.).

”EXPLORER: Beyond Fire is veel meer dan alleen een tentoonstelling; het is een verhaal geweven uit de draden van Jean Boghossian’s verkenningen, zijn gedachten en de kunst die opbloeit uit zijn denken. Deze tentoonstelling is een uitnodiging om de wereld van een echte ontdekkingsreiziger te betreden, om de symbiose van kunst en leven te ervaren en om voorbij het vuur van de creatie te reizen naar de rust van artistieke contemplatie.”

Het Steigenberger Icon Wiltcher’s Hotel Brussels, officiële hotelpartner van Art Brussels, zet zijn exclusieve samenwerking met de Boghossian Stichting voort, zijn project voort dat nadenkt over kunst en luxe, zijn zoektocht naar creativiteit en iconische kunstenaars, en zijn samenwerking met partners die ook constant streven naar kwaliteit en exclusiviteit.

ELI

Author ELI

More posts by ELI