Skip to main content

Binance’s Web3 Reality Show ‘Build The Block’ kroont zkPass tot Winnaar

Brussel, 3 juni 2023 – Binance heeft vandaag zkPass aangekondigd als winnaar van de wereldwijde digitale serie Build The Block, waarin startups van het derdeWebplatform streden om een investering van Binance Labs. De op een metaverse gebaseerde show kende de hoogste eer toe aan zkPass nadat het oprichtersteam de meeste stemmen kreeg tijdens de zeven afleveringen durende competitie met 12 finalisten.

 zkPass is een samenstelbare, privacybeschermende gedecentraliseerde identiteitsverificatie-oplossing voor Web3 gebaseerd op Multi-party Computation (MPC) en Zero-knowledge Proof (ZKP) technologie. zkPass streeft ernaar een veilige en privacy-beschermende identiteitsverificatie-oplossing te bieden voor Web3-toepassingen met behulp van de nieuwste cryptografische technologie.

 “Bij Binance Labs zijn we op zoek naar de fundamenten voor duurzame ecosystemen die schaalbaarheid mogelijk maken, met name die welke mogelijk worden gemaakt door Zero Knowledge Proof-technieken. We kijken ernaar uit om de groei van zkPass te zien terwijl ze doorgaan met het versterken van gedecentraliseerde samenlevingen”, zegt Yibo Ling, Chief Business Officer van Binance en jurylid van Build The Block.

“We zijn niet alleen blij om deel uit te maken van de eerste pitch ooit in een realtime metaverse serie, maar vooral vereerd om Build The Block te winnen en de kans te krijgen om nauwer samen te werken met Binance Labs,” zegt Joshua Peng, medeoprichter van zkPass. “Deze investering helpt ons enorm op onze reis om de infrastructuur van deze gedecentraliseerde wereld te worden.”

 Naast zkPass kregen vier andere top Build The Block deelnemers een investering aangeboden van Binance Labs. De finalisten waren Mind Network, Kryptoskatt, Bracket Labs en DappOS, die uit meer dan 900 aanmeldingen werden geselecteerd om mee te doen aan de show.

  • Mind Network: een volledig versleutelingsnetwerk gebouwd op een gepatenteerd Adaptive Fully Homomorphic Encryption (FHE) raamwerk om alle gebruikersgegevens, slimme contracten en AI op Web3 te beveiligen. Het wordt in eerste instantie toegepast als een gedecentraliseerde privacybeschermende datalake die versleutelde high-performance “Pay as You Go” gegevensopslag en berekeningen biedt.
  • Kryptoskatt: Kryptoskatt vereenvoudigt Web3-financiën voor klanten wereldwijd met een uitgebreid pakket oplossingen voor boekhouding, portefeuillebeheer en belastingrapportage. Met ondersteuning voor meer dan 2000 DeFi protocollen, 100+ exchanges en wallets, en 50+ blockchains, is Kryptoskatt de one-stop-shop voor alle Web3 financiële behoeften.
  • Bracket Labs: bouwt on-chain gestructureerde producten met een hefboomwerking, met eenvoudige interfaces en innovatieve, aanpasbare prijzen om de bruikbaarheid enorm te verbeteren. Bracket Labs heeft BracketX.fi gelanceerd, een platform dat handelaren helpt snel te profiteren van volatiliteit in zowel zijwaartse als trendmatige marktomstandigheden.
  • DappOS: een bedrijf dat zich richt op het bouwen van een besturingsprotocol om de toetredingsdrempels voor Web3-toepassingen te verlagen. DappOS richt zich op het creëren van oplossingen die de bruikbaarheid en toegankelijkheid van Web3-toepassingen verbeteren, met een bijzondere focus op het verlagen van de toetredingsdrempels voor gebruikers.

De jury voor Build The Block bestond uit Yi He, medeoprichter en CMO van Binance en hoofd van Binance Labs; Yibo Ling, chief business officer van Binance; Guy Turner, medeoprichter van Coin Bureau; Azeem Khan, lid van de Crypto Sustainability Coalition van het World Economic Forum en hoofd fondsenwerving en partnerschap bij Gitcoin; en Robby Yung, CEO van Animoca Brands en partner bij Animoca Capital.  Volg Binance Labs op Twitter via @BinanceLabs en labs.binance.com voor updates over toekomstige incubatieprogramma’s en programmering.

ELI

Author ELI

More posts by ELI