Skip to main content

Het vijfsterrensuperiorhotel Steigenberger Icon Wiltcher’s, ook wel bekend als de “living room of Brussels”, zal opnieuw op de meest betoverende manier schitteren tijdens het Muziekfeest op 21 juni aanstaande.

Candlelight Open Air: Een unieke ervaring bij Wiltcher’s

Als onderdeel van de viering van zijn 110-jarig bestaan zal Wiltcher’s op een bijzonder magische manier de muziek en het licht vieren met een unieke en prestigieuze avond, een buitengewoon magische muzikale ervaring.

Bij het invallen van de avond zal de binnenplaats van het Brusselse paleis, met het iconische terras erboven, verlicht worden door meer dan 5.000 kaarsen! Een droomachtige setting en sfeer om opnieuw op subtiele wijze kunst en cultuur te verenigen!

En vanaf 22.30 uur zal de locatie nog magischer worden met een concert van het strijktrio Audélia. Gedurende meer dan een uur zullen ze de beroemdste nummers van de evenzo legendarische iconische band Queen ten gehore brengen. Een passend welkom voor het iconische Brusselse paleis, dat gewend is aan het ontvangen van gekroonde hoofden van over de hele wereld.

Het terras van Wiltcher’s, de onmisbare zomerse ‘place to be’ van de hoofdstad

In 2023 heeft Wiltcher’s dus geen enkele kans gemist om feest te vieren. En dat geldt des te meer gedurende de hele zomer, waarbij het terras van Wiltcher’s bij mooi weer altijd geopend zal zijn, maar vooral op donderdagavonden zal schitteren met thematische afterwork-evenementen die te vinden zijn op www.loui.brussels.

Gedurende de hele zomer staan er verschillende evenementen op het programma, zoals DJ-sets, lichtschilderen, … voor iedereen die zich voorbereidt om op vakantie te gaan of al terug is, of voor degenen die de hoofdstad te saai vinden tijdens de zomer. Bij Wiltcher’s is er deze zomer altijd wel iets te doen, of het nu gaat om het genieten van een glaasje bubbels, een handtekeningcocktail, heerlijke fingerfood of om plezier te hebben en misschien zelfs te dansen tot het einde van de zomer!

Praktische informatie

Terras van Wiltcher’s – www.loui.brussels

Candlelight Open Air : woensdag 21 juni – om 22:30 (terras open 30 minuten voor het concert)

Plaats: binnenplaats in de open lucht van het Steigenberger Icon Wiltcher’s Hotel

Adres: Louizalaan 71 – 1050 Brussel

Toegangsprijs: tussen 15 en 45 euro (afhankelijk van de geboekte categorie)

Online reservering: https://feverup.com/m/130389/nl

The Wiltcher’s Afterworks

Terras van Wiltcher’s – Van 18.00 tot 21.00 uur

1 juni – “Made in Belgium”

15 juni – “Art & Wine”

29 juni – “White & Bubble”

Meer informatie op: www.loui.brussels

ELI

Author ELI

More posts by ELI