Skip to main content

Binance lanceert Metaverse Show om de volgende grote Web3-ondernemer te vinden 

Binance, ’s werelds grootste aanbieder van blockchain- en cryptocurrency-infrastructuur, lanceert “Build The Block”, een nieuwe wereldwijde digitale serie waarin Web3-startups strijden om investeringen van Binance Labs. Build The Block is de eerste show in zijn soort en Binance’s eerste stap in de metaverse.   

12 projecten zullen strijden om de hoogste eer, elk om indruk te maken op een live publiek en een panel van juryleden waaronder Yi He, medeoprichter en CMO van Binance en hoofd van Binance Labs; Yibo Ling, chief business officer van Binance; Guy Turner, medeoprichter van Coin Bureau; Azeem Khan, lid van de Crypto Sustainability Coalition van het World Economic Forum en hoofd fondsenwerving en partnerschap bij Gitcoin; en Robby Yung, CEO van Animoca Brands en partner bij Animoca Capital. De show wordt gepresenteerd door Justin Bratton, presentator van Asia’s Got Talent.  

De deelnemers zijn geselecteerd uit meer dan 900 aanmeldingen en zullen het live opnemen tegen een virtueel studiopubliek en een jury. De show wordt in zeven afleveringen uitgezonden op Binance’s YouTube-kanaal en Binance Live, te beginnen met de eerste aflevering op 12 mei om 14.00 uur GMT. Afleveringen zullen elke dinsdag en vrijdag worden uitgezonden, met de finale op vrijdag 2 juni.  

“Build The Block is Binance’s nieuwste innovatieve experiment – het creëren van de eerste metaverse investeringscompetitie in de industrie. Dit programma heeft veel ondernemers en bouwers aangetrokken om hun Web3-projecten te laten zien en we hopen dat een platform als dit anderen aanmoedigt om nog verder te innoveren,” aldus Yi He, medeoprichter van Binance en hoofd van Binance Labs. “We geloven in het potentieel van de metaverse en blockchain-technologie, en zullen makers in staat blijven stellen om samen te bouwen aan de toekomst van internet.” 

Build the Block deelnemers: 

 • Mind Network: een volledig encryptienetwerk gebouwd op een gepatenteerd Adaptive Fully Homomorphic Encryption (FHE) framework om alle gebruikersgegevens, slimme contracten en AI op Web3 te beveiligen. Het wordt ten eerste toegepast als een gedecentraliseerde privacybeschermende datalake die gecodeerde high-performance “Pay as You Go” -gegevensopslag en -berekening biedt. 
 • Kryptoskatt: Kryptoskatt vereenvoudigt Web3-financiën voor klanten wereldwijd met een uitgebreide reeks oplossingen, waaronder boekhouding, portfoliobeheer en belastingrapportage. Kryptoskatt ondersteunt meer dan 2000+ DeFi-protocollen, 100+ uitwisselingen en portefeuilles en 50+ blockchains en is de one-stop-shop voor alle Web3-financieringsbehoeften. 
 • Sandbags Protocol: een platform dat efficiënte en betrouwbare beveiliging biedt om bedrijven te helpen de activa van hun klanten te beschermen tegen verlies. Het biedt bedrijven een manier om on-chain assets te beveiligen met proactieve beschermingsmechanismen zonder de reguliere bedrijfsvoering te beïnvloeden. 
 • Wallet Guard: een web3-beveiligingsextensie die is ontworpen om wallet drainers en phishing-pogingen te blokkeren en tegelijkertijd vertrouwen te bieden op al uw transacties. Open-source, installeert binnen enkele seconden en begint onmiddellijk te werken. 
 • Ontropy: een blockchain-platform dat zware cryptografie en Zero-Knowledge (ZK) -protocollen gebruikt om de noodzaak voor oracles en bridges te elimineren. Het maakt gebruik van Proof of Result, een mechanisme voor off-chain consensus en onveranderlijkheid. Met dit systeem kunnen gebruikers hun eigen gegevens valideren, waardoor de veiligheid wordt gegarandeerd en de transactiekosten tot 80% worden verlaagd met 3x de snelheid. 
 • Hana: een layer 0 voor privacy, die veiligheid en vertrouwelijkheid naar alle blockchains brengt. Het biedt betrouwbare interoperabiliteit, bestaande uit een multi-asset zk-UTXO (Zero-Knowledge Unspent Transaction Output), waardoor privébetalingen in apps en ondernemingen mogelijk zijn. 
 • PIP: een Web3-betalingsbedrijf dat de toekomst van wereldwijde microbetalingen wil versnellen. Ze zijn gespecialiseerd in het creëren van innovatieve betalingsproducten voor individuele gebruikers en hun diensten omvatten sociale betalingen, Web 3 Identity (link-in-bio), betaalknop en betalingslink. De missie van PIP is om het voor individuen gemakkelijk te maken om betalingen te doen en te ontvangen in het Web3-ecosysteem. 
 • The Harvest: een third-person Hero Shooter-game die gericht is op teamplay, mobiliteit en vaardigheden. Gemaakt door veteranen uit de game-industrie en met behulp van elementen van MOBA’s en shooters in een gevecht tussen 4 teams van elk 3 spelers, is het spel ontworpen om spelers in staat te stellen op hun eigen manier te spelen en unieke strategieën voor succes te creëren door verschillende web2- en web3-items te combineren. 
 • Notebook Labs: een platform dat zero-knowledge-bewijzen gebruikt om volledig conforme Know-Your-Customer (KYC) en Anti-Money Laundering (AML) -infrastructuur in te bedden in DeFi-protocollen op smart contract-niveau. Door dit te doen, kunnen instellingen en particuliere beleggers toegang krijgen tot gedecentraliseerde markten, handelen in Real-World Assets (RWA) en liquiditeit bieden op een conforme en privacybeschermende manier. 
 • zkPass: een composable, privacybeschermend identiteitsprotocol op basis van Multi-party Computation (MPC) en Zero-knowledge Proof (ZKP). Het stelt gebruikers in staat om selectief hun verifieerbare gegevens in Web2 en Web3 te bewijzen, inclusief juridische identiteiten, financieel, gezondheidszorg, sociaal, ervaring, opleiding, vaardigheden aan 3rd-partijen zonder persoonlijke privacygegevens bekend te maken. 
 • Bracket Labs: bouwt on-chain gestructureerde producten met hefboomwerking met eenvoudige interfaces en innovatieve, adaptieve prijzen om de bruikbaarheid enorm te verbeteren. Bracket Labs heeft BracketX.fi gelanceerd, een platform dat handelaren helpt snel te profiteren van volatiliteit in zowel zijwaartse als trending marktomstandigheden. 
 • DappOS: een bedrijf dat zich richt op het bouwen van een operationeel protocol om de toetredingsdrempels voor Web3-applicaties te verlagen. dappOS is gericht op het creëren van oplossingen die de bruikbaarheid en toegankelijkheid van Web3-applicaties verbeteren, met een bijzondere focus op het verlagen van de toetredingsdrempels voor gebruikers. 

Build The Block is gemaakt door Binance Studio, Binance’s in-house Web3 wereldwijde creatieve studio, en speelt zich volledig af in het metaverse met behulp van virtuele camera’s en aangepaste avatars. De serie werd geproduceerd in samenwerking met Lifeform, de toonaangevende leverancier van technologische oplossingen voor Web3 virtuele menselijke avatars. 

Volg op Twitter @BinanceLabs en #BuildtheBlock om meer te weten te komen over de deelnemers en bekijk beelden achter de schermen.  

Over Binance

Binance is ’s werelds toonaangevende aanbieder van blockchain-ecosystemen en cryptocurrency-infrastructuur met een financiële productsuite die qua volume de grootste uitwisseling van digitale activa omvat. Het Binance-platform, dat wereldwijd door miljoenen mensen wordt vertrouwd, is toegewijd aan het vergroten van de vrijheid van geld voor gebruikers en biedt een ongeëvenaarde portfolio van cryptoproducten en -aanbiedingen, waaronder: handel en financiën, onderwijs, gegevens en onderzoek, maatschappelijk welzijn, investeringen en incubatie, decentralisatie en infrastructuuroplossingen, en meer. Ga voor meer informatie naar: https://www.binance.com

ELI

Author ELI

More posts by ELI