Skip to main content

Het doe-het-zelfmerk PARKSIDE presenteert 3 praktische geschenkideeën voor minder dan 40 euro waar elk doe-het-zelf-hart sneller van gaat kloppen. Uitgerust met de krachtige multifunctionele gereedschappen en bijpassende accessoires worden creatieve dromen werkelijkheid.

Voor detailliefhebbers:

PARKSIDE® precisies schroevendraaierset, 14 stuks

Praktisch, handig en veelzijdig – de 14-delige precisie schroevendraaierset biedt een ruime keuze aan verschillende hulpstukken in vertrouwde, betrouwbare PARKSIDE kwaliteit. Dankzij de magnetische punten en de comfortabele 2-componenten handgreep kunnen zelfs de kleinste schroefklussen veilig en moeiteloos worden uitgevoerd.

Prijs: €8,99*

Voor gebruikers op maat:

PARKSIDE® ​ Accumultitool – 12 V”PAMFW 12 D4 – 12V

Zonder accu en oplader

Het handige en veelzijdige PARKSIDE 12 V snoerloze multifunctionele gereedschap kan worden gebruikt om verschillende projecten tegelijk uit te voeren met slechts één gereedschap en volledig snoerloos dankzij de krachtige accuwerking. Zagen, snijden, schrapen en slijpen: De verschillende hulpstukken kunnen eenvoudig en zonder gereedschap worden verwisseld en variabel worden aangepast aan de werkrichting.

Prijs: €39,99*

Voor organisatietalent:

PARKSIDE® Gereedschapsset in handige tas, gevuld, 23-delig

De 23-delige gevulde PARKSIDE gereedschapstas scoort niet alleen als een stevige en praktische opbergoplossing, maar ook met zijn zorgvuldige selectie van essentieel gereedschap dat elke doe-het-zelver zal bevallen.

Prijs: €29,99*

Meer tips en creatieve doe-het-zelf-ideeën vind je op www.parkside-diy.com/be

CLI

Author CLI

More posts by CLI