Skip to main content

De buitenkant van jouw huis, en zeker het terras, is na het grillige weer van de afgelopen maanden aan een grondige reinigingsbeurt toe. Niets is immers storender dan tegen de huidige temperaturen te relaxen op het terras tussen het stof en het mos. Voor deze schoonmaaktaken voor buiten heb je dikwijls niet meteen alle materialen en gereedschap bij de hand. De Duitse maker van (tuin)gereedschap WOLF-Garten reikt een oplossing aan want hij heeft naast zijn bestaande schoonmaakproducten nu ook een elektrisch gedreven productgamma gelanceerd dat je bij deze taak kan bijstaan.

Elektrisch gamma

Jouw terras en de buitenzijde van je huis krijgt het tijdens de winter- en lentemaanden, denk maar aan de grillige meimaand, hard te verduren en op vele plaatsen hebben er zich onder andere mossen en grassen geïnstalleerd. Daarnaast kunnen de ramen maar ook de dakgoten een grondige poetsbeurt wel gebruiken. WOLF-Garten heeft vandaag een veelzijdige set gereedschappen ter beschikking die uw huis en terras nieuw leven kunnen inblazen, zodat ze er snel terug stralend schoon uitzien.

Zo heeft het voor zijn elektrische en oplaadbare basissteel met kliksysteem, de e-multi-star een multifunctionele reinigingsborstel met twee extra opzetstukken, een voegen- en onkruidkrabber en een kantensnijder, gelanceerd. Deze staan toe om uw terras en vooral de voegen en zijkanten zowel droog als nat een grondige poetsbeurt te geven. Dankzij zijn oplaadbare accu kunt u 1 uur onafgebroken elektrisch schoonmaken: voor een middelgroot terras zou één beurt al moeten volstaan.

Uitbreiding

De elektrificatie van tuin- en buitengereedschappen is een van de grootste trends in de tuinbranche voor de komende jaren en daar speelt de groep nu handig op in door een nieuwe gamma aan zijn bestaande elektrische e-multi-star steel toe te voegen. Deze werkt zoals de traditionele multi-star steel met een kliksysteem waardoor telkens opnieuw een ander gereedschap op de door een accu aangedreven steel kan worden vastgeklikt.

In het elektrisch gamma is er reeds een gazontrimmer, kettingzaag, heggen-, takken- en grasschaar beschikbaar terwijl het volledige assortiment dat op de traditionele multi-star kon worden gebruikt zoals onder meer het gereedschap voor gazon onderhoud en voor schoonmaak, zoals een raamwasser en dakgootreiniger, ook op de elektrische steel kan worden vastgeklikt. Met de elektrisch aangedreven e-multi-star gaat dus een nieuwe wereld open maar de steel blijft ook bruikbaar voor de oude wereld.

www.wolf-garten.be

CLI

Author CLI

More posts by CLI