Skip to main content

Dankzij de Solarwatt Battery Flex thuisbatterij wordt een overschot aan zonne-energie automatisch opgeslagen om op een later moment in huis te gebruiken. Duurzaam én voordelig. Door het toevoegen van een thuisbatterij wordt de waarde van de geproduceerde elektriciteit gemaximeerd en wordt men maximaal onafhankelijk van prijsontwikkelingen op de energiemarkt.

Waarom een thuisbatterij?

Met een thuisbatterij kunnen huiseigenaren hun zonne-energie opslaan en gebruiken wanneer ze die nodig hebben. Dag en nacht, 7 dagen per week. Hiermee wordt de eigen consumptie van opgewekte zonne-energie verhoogd tot ongeveer 80%, je gaat immers zoveel mogelijk zonne-energie zelf gebruiken.

De hoogste kwaliteit en veiligheid

De Battery Flex thuisbatterij is in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk al razend populair en niet geheel zonder reden. In samenwerking met BMW heeft Solarwatt een ijzersterke accu weten te ontwikkelen, deze wordt ontwikkeld met de beste batterijcellen uit de automotive industrie. Hierdoor kan zonne-energie zorgeloos thuis opgeslagen worden en dankzij de verschillende batterijmodules kunnen de capaciteit en prestaties volledig afgestemd worden op de behoeften van de klant. Speciaal voor de Belgische markt is de monofasige thuisbatterij aangepast naar een maximaal vermogen van 5 kilowatt, zoals hier is toegestaan.

Uiteraard staat ook kwaliteit zeer hoog in het vaandel bij Solarwatt. Van ontwerp tot aan de selectie van componenten, op geen enkel vlak worden concessies gedaan. De Battery flex wordt ook op verschillende vlakken getest om zo de kwaliteit te bevestigen Daarnaast krijg je standaard 10 jaar garantie, inclusief een allriskverzekering op alle onderdelen.

www.solarwatt.be

CLI

Author CLI

More posts by CLI