Skip to main content

Multifunctionele reinigingsborstel met twee extra opzetstukken voor het grondig en gemakkelijk schoonmaken van terras, vloer en tuin

WOLF-Garten zet een volgende stap in de e-volutie van haar bekende multi-star® kliksysteem. Het klassieke systeem, bestaande uit een basissteel en tientallen opzetstukken voor de tuin, werd vorig jaar uitgebreid met een steel met geïntegreerde accu en vijf opzetstukken: het e-multi-star™-systeem. Hier voegt WOLF-Garten nu een reinigingsborstel op accu met twee extra opzetstukken aan toe. Deze maken het schoonmaken van vloeren, voegen en kanten super eenvoudig.

De elektrische reinigingsborstel is geschikt om het terras en stenen vloeren zowel droog als nat te reinigen. Op de borstel kunnen twee handige opzetstukken geklikt worden: een voegen- en onkruidkrabber of een kantensnijder.

Reinigingsborstel

De elektrische reinigingsborstel (BR16eM) zorgt voor een efficiënte reiniging van stenen en houten vloeren. Met een volle accu kan de krachtige borstel een terras of pad van 40m2 snel reinigen. Met een toerental tot 845 t/min draait de borstel krachtig tegen de looprichting in, waardoor het vuil goed los komt. De kap beschermt u tegen vuil en opspattend water. Door de schuine borstelharen reinigt de borstel effectief tot aan de rand en behaalt zelfs op natte oppervlakken uitstekende reinigingsresultaten.

Voegen- en onkruidkrabber

De voegen- en onkruidkrabber (JB11eM) is een accessoire, een opzetstuk dat op de reinigingsborstel kan worden geklikt. De stalen borstelharen draaien met een snelheid van maximaal 1160 t/min. Door de lichte helling van de krabber en de afdekkap (incl. rubberen lip) kan tot aan muren of obstakels worden gewerkt. Hierdoor kunnen moeilijk bereikbare, smalle hoeken, kleine nissen en voegen worden gereinigd. Het wiel ondersteunt het evenwichtige gebruik en helpt te voorkomen dat de motor de grond raakt. Voor gebruik op gevoeligere steensoorten is ook een nylon borstel als accessoire verkrijgbaar.

Kantensnijder

De kantensnijder (ED16eM) is een opzetstuk met een mes aan de buitenkant en een borstel aan de binnenkant. Zo wordt na het snijden van de randen ook het aangrenzende oppervlak direct van het gesneden materiaal gereinigd. Het stalen mes heeft een werkdiameter van 160 mm en draait met een snelheid van maximaal 1160 t/min, evenals de borstel. Een afdekkap met rubberen lip helpt beschermen tegen vuil en afgesneden materiaal. Het ondersteunende wiel is ontworpen voor een evenwichtig gebruik en helpt te voorkomen dat het motorblok de grond raakt.

Net als de voegen- en onkruidkrabber is de ED16eM kantensnijder alleen te gebruiken in combinatie met de motor van de BR16eM reinigingsborstel.

www.wolf-garten.com

CLI

Author CLI

More posts by CLI