Skip to main content

Het Belgische koffiemerk Rombouts presenteerde eind vorig jaar een nieuw model van zijn E-OH. Het vernieuwde espressotoestel, ontworpen en gefabriceerd door Koffie Rombouts zelf, is nog compacter en robuuster. De nieuwe E-OH is beschikbaar in zwarte, witte en zilvergrijze uitvoering.

Met een E-OH van de nieuwe generatie is een espresso of lungo bereiden kinderspel. Het maakt gebruik van een eenvoudig en efficiënt systeem met espressodosissen. Het toestel is voorzien van een makkelijk te plaatsen transparant waterreservoir. Om een kopje koffie te zetten, breng je gewoon een espressopod van Rombouts bovenaan in, en druk je de chromen hendel naar beneden. Kies de sterkte van je koffie en enkele seconden later is je kopje klaar! Het toestel is geruisloos en stopt vanzelf. De gebruikte pods vallen automatisch in het afvalbakje. De E-OH heeft een slank design (slechts 11,2 cm breed) en is beschikbaar in zwart, wit of grijs, zodat het past bij elk interieur.

Made by Rombouts
Xavier Rombouts, Gedelegeerd Bestuurder: “Bij Rombouts blijven we permanent vernieuwen en innoveren om de consument op de best mogelijke manier van zijn of haar koffie te laten genieten. De E-OH is door onze eigen ingenieurs en in onze eigen fabriek in Frankrijk ontwikkeld. In lijn met de trends op de markt is het nieuwe versie nóg compacter en robuuster dan zijn voorganger.” 100% natuurlijke espressopods
Het toestel werkt uitsluitend met de espressopods van Rombouts. Deze zijn 100% natuurlijk zonder aluminium en zonder plastic, en de koffie is langzaam gebrand voor een maximum aan aroma’s. De Rombouts-espressopods zijn in verschillende varianten beschikbaar in de supermarkt of op Rombouts.com. De E-OH is zeer energiezuinig en elk onderdeel van het toestel is recycleerbaar.

ELI

Author ELI

More posts by ELI