Skip to main content

PAULA JOSEMARIA, de huidige nummer 1 van de wereld die samen met Ariana Sanchez de Circus Brussels Padel Open 2023 won en alle World Padel Tour toernooien sinds januari 2023 (met uitzondering van de Master de Valldoid finale van dit weekend), heeft zojuist bevestigd dat ze aanwezig zal zijn op het 3e Belfius Padel Zomer Gala.

Paula Josemaria vertelt ons: “Ik ben erg blij om terug te zijn in België en in het bijzonder in Knokke omdat ik zulke goede herinneringen heb aan mijn bezoek in augustus 2021 toen de eerste editie van dit gala zo’n groot succes was. Ik kan niet wachten om opnieuw van deze prachtige badstad te genieten en er vooral te pronken met mijn verloofde. Het is geweldig om te kunnen spelen voor een Belgisch publiek dat van padel houdt, terwijl je geniet van een fietstocht, een ritje met de golfkar, de stranden, de beachclubs… Ik hou ervan en het doet me denken aan mijn beste momenten in Spanje of Portugal. Bedankt België, ik hou van jullie.”

Vincent Laureyssens, voorzitter van het Belfius Padelzomer Gala: “Het is met een enorme vreugde en een grote eer om Paula terug te zien keren om met al haar talent te schitteren in Knokke. Veroverd door dit Gala, komt ze met haar verloofde Agustin Guttierez, nr 13 in de wereld, en de neef van de ster Sanyo Guttierez, momenteel nr3 in de wereld. Hieruit blijkt maar weer dat ons Gala een groot succes is en een plaats heeft op de internationale kalender. Gastronomie, champagne, zon, padel, show, plezier, wandelingen, stranden… zullen er allemaal weer zijn.”

Dit gala wordt officieel ondersteund door de World Padel Tour, het belangrijkste professionele wereldkampioenschap, en andere aanwezige topspelers zullen in de loop der dagen worden bevestigd….

Het Belfius Padel Zomergala in de Royal Tennis and Padel Club in Knokke Heist van vrijdag 18 op zaterdag 19 augustus.

Tickets zijn te koop op padelsummergala.be. Mis dit unieke en uitzonderlijke Gala niet.

ELI

Author ELI

More posts by ELI