Skip to main content

Atopische dermatitis, eczeem, zonnebrand, netelroos, psoriasis, agressieve peeling… Wanneer onze huid ontstoken raakt, is er een natuurlijke oplossing, zonder bijwerkingen of contra-indicaties: Cytoderm Cream en Cytoderm Kid.

Terwijl corticosteroïdecrèmes langdurige bijwerkingen hebben en niet geschikt zijn voor kinderen, is boswelliazuur een natuurlijke ontstekingsremmer zonder neveneffecten voor de gezondheid, en zonder contra-indicaties. Tot nu toe werd deze “corticosteroïdeachtige” alleen oraal gebruikt. Onderzoekers zijn er echter in geslaagd een 100% zuivere molecule uit de hars van de Boswellia serrata plant te halen, zodat deze als crème op de huid kan worden aangebracht. Dit is getest en gepatenteerd en de echte troef van Cytoderm Cream en Cytordem Kid.

Corticoïde-achtig

Boswelliazuur is een “corticoïde-achtige” molecule die het voordeel heeft dat er geen bijwerkingen of contra-indicaties zijn. Ter herinnering: bij langdurige behandeling kunnen corticosteroïden (of cortisonen) de immuniteit verminderen, het gezicht pafferig maken, de haargroei doen toenemen of secundaire osteoporose bevorderen. Ze zorgen er ook voor dat de huid gevoeliger wordt voor licht. Met andere woorden, ze maken de huid gevoeliger voor UV-straling, brandwonden, depigmentatie, acne, couperose en striemen. Cytoderm Cream is een veilig en natuurlijk alternatief voor de behandeling van alle soorten ontstekingen.

Hoe gebruiken?

Bij plaatselijk gebruik verlicht de crème snel ongemak, branderigheid en jeuk, ongeacht de oorsprong van de ontsteking. Samengesteld met natuurlijke, niet-allergene plantaardige ingrediënten, verzacht Cytoderm Cream ook roodheid en beperkt het schilferen. Dankzij de ontstekingsremmende werking kan de crème zelfs worden gebruikt voor huidziekten zoals atopisch eczeem of psoriasis (als aanvulling op een medische behandeling). Het is ook de ideale behandeling na zonnebrand, ontharing of een huidverzorgingsprocedure. De niet-vette en ongeparfumeerde textuur wordt snel door de huid opgenomen.

Cytoderm Cream en Cytoderm Kid, verkrijgbaar per 30 ml (15 €). In apotheken, drogisterijen en online apotheken.

ELI

Author ELI

More posts by ELI