Skip to main content

De missie van Reductin Cellulite Crème ? De symptomen van cellulitis wegwerken door ontsteking te voorkomen van de hypodermis, de diepste laag van de huid. En het werkt!

Cellulitis is een complex fenomeen dat 9 op de 10 vrouwen treft. Hoewel het geen gevaar voor de gezondheid oplevert, kan het ontsierende uiterlijk ervan hun moreel en zelfvertrouwen aantasten. Reden genoeg voor de farmaceutische laboratoria van Reductin om zich hierover te buigen. Na vele maanden van onderzoek – en een octrooi erbovenop – hebben zij Reductin Cellulite Crème ontwikkeld, een anti-cellulitisbehandeling op basis van boswelliazuur. Deze actieve stof wordt voor het eerst gebruikt op het gebied van de afslankverzorging.

Een ontstekingsverschijnsel

Cellulitis wordt veroorzaakt door oestrogeen, dat de lymfatische circulatie vertraagt. Het is een ontstekingsverschijnsel van de hypodermis, de diepste laag van de huid. Deze laag bestaat uit adipocyten (vetcellen) en bindweefsel. Wanneer de lymfatische circulatie wordt vertraagd, houdt het lichaam water vast. Dit leidt tot een ontsteking van de hypodermis die zich verspreidt naar de lederhuid en de opperhuid, met de bekende rimpeleffecten tot gevolg. Reductin Cellulite Crème is een innovatieve plaatselijke ontstekingsremmer die deze ontsteking onderdrukt. De huid wordt weer gladder en het figuur slanker. Wanneer vetcellen verstopt raken, kunnen zij namelijk tot 3.000 maal in volume toenemen.

Waarom is dit nieuw?

In tegenstelling tot de anticellulitiscrèmes op de markt die zich richten op de vetstofwisseling of lymfedrainage, is Reductin Cellulite Cream de eerste anticellulitisbehandeling die dankzij het boswelliazuur inwerkt op het fundamentele probleem: de ontsteking van de hypodermis. Deze “corticoïde-achtige” molecule wordt in de geneeskunde vaak gebruikt voor zijn ontstekingsremmende werking. De onderzoekers zijn erin geslaagd een 100% zuivere molecule te extraheren uit de hars van de Boswellia serrata-plant.

Zichtbare effecten

Reductin Cellulite Cream werkt in op de zichtbare effecten van cellulitis na twee weken dagelijks gebruik, de tijd die nodig is om het ontstekingsverschijnsel te doen afnemen. De hydraterende crème heeft een aangename textuur. Ze bestaat voor 60% uit water en voor 40% uit olie om de actieve molecule te laten doordringen in de verschillende lagen van de huid. Het Boswelliazuur is in hoge concentratie aanwezig om het oxidatieve verschijnsel snel te doorbreken, zonder contra-indicaties of gezondheidsrisico’s. Voor langdurige resultaten wordt een onderhoudsbehandeling aanbevolen, aangezien cellulitis een hormonaal verschijnsel is.

Reductin Cellulite Cream, verkrijgbaar in een verpakking van 90 ml (3 x 30 ml) voor 30 €. Beschikbaar in apotheken, drogisterijen en online apotheken, vanaf 1 juli 2022.

Meer informatie op reductin.lu

ELI

Author ELI

More posts by ELI