Skip to main content

Van gereedschap en tuingerei tot een breed assortiment accessoires: Parkside is populair vanwege de kwalitatieve, krachtige gereedschappen en een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding. Het merk heeft een uitstekende naam opgebouwd onder doe-het-zelvers en dat is terug te zien in de verkoopcijfers: Euromonitor International heeft Parkside erkend als het best verkopende doe-het-zelfmerk in Europa.

Parkside is populair vanwege de krachtige producten en ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding. Met een steeds verder ontwikkelende productportfolio voor alle klussen in en rond het huis, biedt dit doe-het-zelfmerk voor elk project het juiste gereedschap.

Parkside onderscheiden door Euromonitor International

Klanten zijn onder de indruk: vanaf 1 mei 2024 mag Parkside zich volgens Euromonitor International, met gepaste trots het best verkopende doe-het-zelfmerk in Europa noemen.

Euromonitor International, ‘s werelds toonaangevende leverancier van wereldwijde business intelligence, marktanalyse en consumenteninformatie, doet onderzoek naar goed verkopende retailproducten van merken in verschillende segmenten. Naar aanleiding van een in maart 2023 uitgevoerd onderzoek werd PARKSIDE uitgeroepen tot de nummer één  DIY-merk in Europa. DIY wordt hier gedefinieerd als een combinatie van hand- en elektrisch gereedschap, ijzerwaren, andere doe-het-zelfproducten, tuingereedschap en tuinaccessoires.


CLI

Author CLI

More posts by CLI