Skip to main content

ETNA Volkswagen Bulli retro koelkast: perfecte combinatie van iconisch design & hedendaagse technologie

ETNA brengt een ode aan de kleurrijke en avontuurlijke sixties met de Volkswagen Bulli koelkast. Deze is uitgevoerd in babyblauw of bordeauxrood met roomwit, waarbij de kenmerkende chromen details en het Volkswagen logo natuurlijk niet ontbreken. Geïnspireerd door de Volkswagen Bulli, gecombineerd met het iconische jaren ’60 design én de technologie van vandaag.  Parkeer je avontuurlijke lifestyle niet, haal hem gewoon in huis!

De Volkswagen Bulli werd het icoon van de sixties dat een nieuw tijdperk vertegenwoordigde; een tijd waarin grenzeloze vrijheid en samen de wereld ontdekken gevierd werd. Ruim een halve eeuw later is het ‘hippiebusje’ terug van weggeweest; om roadtrips mee te maken, als coole camper of als festival foodtruck. ETNA presenteert de legendarische Volkswagen Bulli als koelkast. Zo kun je iedere dag van het gevoel van vrijheid en blijheid genieten, want ook thuis kan je mooie avonturen beleven.

Voor de fans

Deze speciale editie zal het hart van de vele fans sneller doen kloppen. De ronde vormen, chromen details en het sprekende logo zijn in nauwe samenwerking met Volkswagen ontworpen. De duurzame ETNA koelkast staat voor avontuur en reizen maar ook voor thuiskomen en bewust genieten.

Deze eyecatcher bestaat in 2 uitvoeringen: babyblauw  en  bordeaux met roomwit.  De koelkast heeft energielabel A+++ en heeft naast een ruim koelgedeelte (229l) een handig vriesvak (25l).

Van muurbloempje tot flower power

Met de Volkswagen Bulli geef je de keuken een verrassende retro-glam uitstraling. Was de koelkast eerst nog het onopvallende muurbloempje, tegenwoordig stralen ze zelfbewust als een volwaardig interieurstuk. Gedurfd maar charmant, uitgesproken maar altijd stijlvol.

De ETNA Volkswagen Bulli RBT154BOR (bordeaux met roomwit) en de ETNA Volkswagen Bulli RBT154BLA (babyblauw met roomwit) zijn verkrijgbaar bij een ETNA-verdeler in jouw buurt voor de adviesprijs van  € 1329

https://www.etna.be

CLI

Author CLI

More posts by CLI