Skip to main content

Temperatuur gestuurd koken voor sterwaardige creaties

Bij koken moet de techniek in het teken staan van het product en de chef, en niet omgekeerd. Daarom introduceert de ATAG Celsius°Cooking™ inductiekookplaten die temperatuur gestuurd koken mogelijk maken.  Hiermee kan iedere creatie tot op de graad en seconde nauwkeurig bereid worden.  De juiste temperatuur geeft een ingrediënt de smaak en structuur zoals het bedoeld is. Groenten behouden vezels en vitamines, de entrecote wordt perfect gegaard.

In de keuken komt de chef in jezelf naar boven, de chef die graag alle touwtjes in handen heeft en niks aan het toeval overlaat. ATAG Celsius°Cooking™ helpt je ook met het ontdekken van nieuwe recepten en technieken. Door de kookplaat te koppelen aan de Hestan Cue app heb je toegang tot honderden recepten en video tutorials die je stap voor stap begeleiden.

Vorm volgt functie

De ATAG Celsius°Cooking™ inductiekookplaat biedt volledige controle per zone met de IRIS2.0 slider. Hiermee stel je in een simpele beweging iedere gewenste stand in of activeer je gelijk de Boost functie. Je hebt daarnaast het gemak van timers per zone met stopwatch en verschillende automatische pandetectie functies. Uiteraard zijn alle kookplaten ondersteund met BlueTooth, zodat je via de Connect Life app veel functies en informatie tot je beschikking hebt.

Schakel de sous chef in

De ATAG Celsius°Cooking™ inductiekookplaat neemt gerust even zijn plaats in als sous chef: de Smart Cooking App die in verbinding staat met de kookplaat helpt je graag tijdens het koken. Indien gewenst kan de app de kookplaat het zelfs geheel overnemen door ook de temperatuur en de bereidingstijd te reguleren. Zo weet je zeker dat de ingrediënten op de juiste manier bereid worden en is overkoken of aanbranden verleden tijd.

Veilig & Schoon

Omdat te hete boter of olie verleden tijd zijn heb je met ATAG Celsius°Cooking™ inductiekookplaat geen last meer van fijnstof of andere schadelijke stoffen in de keuken. Uiteraard is de kookplaat voorzien van een automatisch kinderslot en een stevige RVS stootrand.

www.atag.be.

CLI

Author CLI

More posts by CLI