Skip to main content

Opvliegers, gewichtstoename, vaginale droogheid, stemmingsstoornissen… De pre- en perimenopauze gaan gepaard met symptomen die het dagelijkse leven bemoeilijken. Met Osteosin Lady’s herwin je optimaal comfort in het leven, natuurlijk en veilig.

De perimenopauze, de overgangsperiode vóór de menopauze, treedt gemiddeld op rond het 45e levensjaar en duurt tussen 5 en 8 jaar. Door de hormonale omwenteling heeft dit een impact op het dagelijkse leven. Onregelmatige menstruatiecyclus, gewichtstoename, opvliegers of droogheid van de huid en slijmvliezen, in combinatie met prikkelbaarheid, angst of zelfs depressie, kunnen hun tol eisen in het dagelijks leven en het zelfvertrouwen. Eos Laboratory is gespecialiseerd in de preventie van osteoporose, een van de gevolgen van de menopauze, en heeft zijn onderzoek gericht op de behandeling van de ongemakken van de perimenopauze. Er is geen sprake van om je vrouwelijkheid op te geven wanneer je midden in je leven staat…

Een gouden trio voor bloeiende vrouwelijkheid

Het Belgische laboratorium heeft Osteosin Lady’s ontwikkeld, een trilogie van innovatieve natuurlijke actieve bestanddelen die een echte oplossing bieden voor de hinderlijke symptomen van de pre- en perimenopauze. Dit unieke complex biedt een risicovrij alternatief voor HRT (hormoonsubstitutietherapie) en fyto-oestrogenen, die aanleiding kunnen geven tot hormoonafhankelijke kankers (borst- en baarmoederkanker).

1. Zwarte cohosh voor opvliegers

Zwarte cohosh is een eeuwenoude plant die al in de oudheid werd gebruikt om met name premenstruele pijn te verminderen. Talrijke wetenschappelijke studies bevestigen ook de doeltreffendheid ervan bij de behandeling van opvliegers, overmatig zweten, slaapstoornissen, depressie en angst. De Europese Commissie en de Wereldgezondheidsorganisatie erkennen de effectiviteit ervan bij het verlichten van symptomen van de menopauze, premenstrueel ongemak en menstruatiepijn.

2. Curcumine tegen vaginale droogheid en hoofdpijn

Curcumine, de belangrijkste van de drie curcuminoïden in kurkuma, bevat een krachtig fyto-oestrogeen dat in het laboratorium geïsoleerd is. Dit actieve ingrediënt, diarylheptanoïde genaamd, werkt tegen hoofdpijn, vaginale droogheid en depressie.

3. Saffraan tegen gewichtstoename

Saffraan wordt al sinds de oudheid gebruikt voor zijn geneeskrachtige eigenschappen en werd aanbevolen om de symptomen van depressie te verlichten, maar ook om de menstruatie te stimuleren en krampachtige pijn te kalmeren. Door de stemming te reguleren en dopamine te stimuleren, beperkt saffraan het dwangmatige verlangen naar glucose, dat verantwoordelijk is voor gewichtstoename. Door glucose veroorzaakt vet wordt vanaf de menopauze opgeslagen in de buik door het stoppen van vrouwelijke hormonen. Meer recent bleek uit een onderzoek dat een gestandaardiseerd extract van saffraan al na twee weken behandeling effectief was

bij de behandeling van de symptomen van vrouwen in de menopauze, zoals opvliegers en slaapstoornissen. Het effect bleef significant in vergelijking met de controlegroep na 4 en 6 weken, en nam zelfs toe met de duur van de behandeling.

Osteosin Lady’s is het eerste voedingssupplement dat de actieve bestanddelen van deze drie planten combineert, in eerste instantie voor de behandeling van peri-menopauzale symptomen en in tweede instantie voor de behandeling van menstruatiepijn.

Dosering

2 tabletten per dag (één ’s ochtends en één ’s avonds). Zonder bijwerkingen, men begint de effecten na 15 dagen te voelen.

Osteosin Lady’s®, €25 per doos van 60 tabletten. Verkrijgbaar bij drogist en apotheek.

ELI

Author ELI

More posts by ELI