Skip to main content

De Nederlandse foto-app klikkie blijft uitbreiden. Voortaan krijg je jouw mooiste foto’s elke maand geleverd in een pocket book, een prachtig afgewerkt klikkie-fotoboek in handig zakformaat. Je kan het boekje makkelijk personaliseren in de klikkie-app en krijgt het snel thuisgestuurd.

klikkie kennen we al een tijdje: zelfgekozen foto’s op je telefoon worden professioneel afgedrukt en netjes aan huis geleverd. Dankzij het nieuwe Pocket Book Plan krijg je jouw mooiste herinneringen nu maandelijks thuisbezorgd in een schattig fotoboek in zakformaat om heerlijk na te genieten.

Breng foto’s weer tot leven

Elke maand stuurt klikkie je een reminder om jouw leukste foto’s op te laden. Het album in pocket-formaat (10 x 10 cm groot) omvat standaard 18 pagina’s, die je eenvoudig kan opmaken aan de hand van 24 verschillende ontwerpen, en een gepersonaliseerde omslag met zijdeglans afwerking. Je kan ook altijd extra pagina’s toevoegen.

Het boekje is van stevig materiaal. De pagina’s worden niet zomaar gescheurd of gekreukeld. Je kan het dus met een gerust hart aan kleine kinderen geven. Het is voor hen heel leuk om bekende gezichten te benoemen en herinneringen opnieuw te beleven.

Je kan het persoonlijke fotoboekje ook als cadeau schenken aan familie of vrienden. Denk bijvoorbeeld aan een album voor de grootouders, of voor die vriendin met wie je een leuke uitstap hebt beleefd.

Flexibel

Je kan het abonnement (14,95 euro per maand, incl. verzending) op elk moment pauzeren. Uiteraard kan je ook upgraden naar een groter fotoboek.

Alle info in de klikkie-app of op nl.klikkie.com/pocketbook.

ELI

Author ELI

More posts by ELI