Skip to main content

Sinds dit weekend is de officiële Max Verstappen pop-up shop in Designer Outlet Roermond geopend. De populariteit van Max Verstappen is enorm. Om de vraag naar Max Verstappen-merchandise aan te kunnen, opent in Roermond (net over de grens in Nederlands Limburg) het derde officiële verkooppunt van de tweevoudig Formule 1-wereldkampioen. Naast een display van een aantal unieke Max Verstappen race-items, waaronder zijn helm, biedt de pop-up een ruim assortiment van de officiële Max Verstappen- en Red Bull Racing-merchandise met kortingen tot wel 75%. 

Max Verstappen is enthousiast over de gloednieuwe pop-up shop: “De steun van mijn fans is geweldig! Het is super dat zij nu ook in Roermond terechtkunnen.”

Opening L’Oréal Lux, Fabienne Chapot en Philipp Plein Sport
Naast de Max Verstappen pop-up in Designer Outlet Roermond vinden er nog meer speciale openingen plaats deze maand. Zo opent op 24 mei de nieuwe L’Oréal Lux met parfums van Ralph Lauren en Saint Laurent. En ook kledingwinkels Fabienne Chapot en Philipp Plein Sport openen hun deuren deze maand. 

Late Night Shopping
Tijdens Late Night Shopping – van 18 tot en met 21 mei – kan je extra lang shoppen, tot wel 22 uur. Niet alleen in Designer Outlet Roermond, ook in Designer Outlet Roosendaal, eveneens net over de grens bij Antwerpen.

ELI

Author ELI

More posts by ELI