Skip to main content

Arnold Schwarzenegger is het nieuwe gezicht van PARKSIDE. Met de woorden “Je kunt het!” motiveert hij consumenten in de Parkside reclamespot en via sociale media door de geheimen die tot zijn succes hebben geleid, te delen. Kijkers zien legendarische momenten uit zijn carrière die zich afspelen in de PARKSIDE doe-het-zelf wereld. Arnold Schwarzenegger identificeert zich met PARKSIDE. Hij inspireert consumenten om het heft in eigen handen te nemen en begeleidt ze op de weg naar succes. Dit met een flinke dosis humor en zelfspot.

Doe-het-zelf voor iedereen – dat is waar het bij PARKSIDE om draait. Het merk is speciaal gericht op iedereen die graag repareert, bouwt en tuiniert – gewoon de handen uit de mouwen steekt. Het gehele assortiment met gereedschap, tuingereedschap en accessoires is verkrijgbaar bij Lidl.

Arnold Schwarzenegger is geen onbekende op het gebied van gereedschap. Hij werkte vroeger als metselaar en is een ontwerper. Dit is nóg een reden waarom de samenwerking een allround succes is voor de acteur. Hij benadrukt: “Je kunt het!’ – dat is precies mijn houding. Je moet in jezelf geloven, daarom ben ik een PARKSIDER.”

CLI

Author CLI

More posts by CLI