Skip to main content

Brunch voor iedereen en eierzoektocht op Pasen (9 april) Iftarmaaltijden (om het vasten te verbreken) tot 22 april.

Het Wiltcher’s blaast dit jaar 110 kaarsjes uit. Daarom besloot het hotel om tijdens dit jubileumjaar alle gelegenheden aan te grijpen om te feesten. En zo gezegd, zo gedaan. Elk seizoen brengt nieuwe redenen om te komen genieten en te ontspannen in het Wiltcher’s.

Nu april is begonnen en de lente in het land is, valt het paasfeest niet te missen. Iedereen is welkom om deze feestdag te vieren in het hotel. De paasbrunch is een verrukkelijk leuk feest voor jong en oud, want de kleinsten zullen op de hele benedenverdieping van het hotel paaseitjes kunnen zoeken!

In de lente vieren we niet alleen Pasen, maar ook de ramadan. Daarom organiseert het Wiltcher’s elke week iftarmaaltijden. Een heerlijke manier om het vasten te verbreken of – voor wie niet vast – om de rijkelijkste keuken van dit moment te ontdekken.

Een verbluffende paasbrunch op zondag 9 april

Op Valentijnsdag organiseerden we voor het eerst terug een van onze traditionele zondagsbrunches. Omdat dit zo’n groot succes was, voorzien we voor onze paasbrunch een gevarieerd aanbod met heerlijke buffetten. Hartig, zoet, salades, charcuterie, warme gerechten en koffiekoeken … Wie houdt van een traditioneel zondags ontbijt zal niets tekortkomen.

En omdat het Pasen is, zet het Wiltcher’s nog iets extra’s op de uitgebreide brunchkaart: een speciaal aangesneden paaslam, een overvloed aan chocolade-eieren en natuurlijk een glaasje Taittinger-champagne, want dat mag op een feest in het Wiltcher’s zeker niet ontbreken. Zoals elke zondag zorgt een uitstekende zangeres/pianiste voor een streepje muziek.

De allerkleinsten kunnen zich amuseren in de Kids corner, een reuzenkonijn ontmoeten en, niet te vergeten, zich uitleven tijdens de eierzoektocht in de grootste balzalen van het hotel!

Indien u wilt deelnemen aan de paasbrunch, moet u vooraf reserveren. Het feest kost € 105 per volwassene en € 52,50 per kind (6 tot 12 jaar).

Pasen en het begin van de lente zijn een mooie gelegenheid om samen met uw familie of vrienden te genieten van een uitgebreide brunch en een vrolijke sfeer. Het is ook de ideale gelegenheid om de salons en bars en het mooie terras van dit iconische hotel op de Louizalaan te herontdekken.

Reservering op het volgende adres: https://www.loui.brussels/brunch

Oosterse iftarmaaltijd aan het einde van de week tot 22 april

Tot 22 april organiseert het Wiltcher’s elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond (van 19 tot 22 uur) een iftar, een maaltijd om het vasten te verbreken.

Tijdens deze gezellige etentjes kunt u zich verwachten aan livemuziek en oosterse lekkernijen, zodat u zich samen met uw familie of vrienden kunt ontspannen en nieuwe gerechten kunt ontdekken. Het feest vindt plaats in Café Wiltcher’s en kost € 79/persoon (volwassenen), met drank (sap en koffie/thee) inbegrepen. Kinderen krijgen 50 % korting (€ 39,50).

Volwassenen kunnen op het terras ook shisha roken in een oosterse tent. Ideaal voor wie zich op een andere manier wil ontspannen en zin heeft in een oosterse reis voor zijn smaakpapillen in het Wiltcher’s.

Elke donderdag, vrijdag en zaterdag van 19 tot 22 uur, Café Wiltcher’s, van 23 maart tot 22 april.

Reserveer op : [https://www.loui.brussels/reservation]

Voor speciale verzoeken kunt u contact opnemen met +32 2 542 42 76 | fandb.brussels@steigenberger.com

ELI

Author ELI

More posts by ELI