Skip to main content
  • Alle BUX-klanten krijgen 2,01% rente per jaar over hun niet-geïnvesteerde cash
  • BUX is de eerste en enige Nederlandse broker die zo’n hoge rente biedt
  • Aanbieding is geldig voor alle nieuwe en bestaande BUX-klanten in heel Europa voor saldo’s tot €25.000
  • Alle geldrekeningen bij BUX zijn beschermd tot €100.000,- onder de voorwaarden van het Nederlandse Depositogarantiestelsel

BUX biedt als eerste en enige Nederlandse broker een rentepercentage van meer dan 2% op niet-geïnvesteerde cash. Het aanbod is niet gelimiteerd door tijdsbeperkingen of vastgestelde perioden. “Met stijgende rentetarieven zijn mensen steeds meer op zoek naar rendement op hun geld. Waar geen enkele andere Nederlandse broker zo’n aantrekkelijke rente biedt, geloven wij bij BUX in het opbouwen van vermogen voor de toekomst op verschillende manieren”, zegt Yorick Naeff, CEO van BUX. “Doordat we meer dan twee procent rente aanbieden, voegen we naast onze beleggingsopties nog een mogelijkheid toe aan onze klanten om te investeren in hun toekomst.”

Groeistrategie Europa

Het 2,01%-rentenieuws volgt kort op de aankondiging vorige maand over de samenwerking tussen BUX en BlackRock. Hier binnen bieden zij innovatieve ETF-spaarplannen aan, allemaal onderdeel van BUX’ langetermijnstrategie om een leidende broker in heel Europa te worden. BUX is met meer dan een miljoen gebruikers al de grootste neobroker in Nederland en België en wil haar positie verder verstevigen. Naeff: “Wij bieden graag een totaaloplossing voor mensen die hun vermogen willen opbouwen, op een manier die hen het beste past. Door ons gebruiksvriendelijke platform en onze laagdrempelige instapmogelijkheden, hopen wij veel Europeanen te helpen met het gestaag opbouwen van hun vermogen.”

Over de renteverhoging en het product

Het rentepercentage is geldig voor alle niet-geïnvesteerde cash in BUX Zero tot €25.000,-. Alle geldrekeningen bij BUX staan op een rekening bij ABN AMRO Clearing Bank en zijn beschermd tot €100.000,- onder de voorwaarden van het Nederlandse Depositogarantiestelsel van De Nederlandsche Bank. 

BUX-klanten kunnen via een native mobiele applicatie beleggen in (fractionele) aandelen, ETF’s en crypto. Het aanmaken van een account op mobiel of desktop duurt gemiddeld 5 minuten. De missie van BUX is om beleggen voor iedereen gemakkelijk en betaalbaar te maken door mensen in staat te stellen betere financiële beslissingen te nemen, wat hun doelen ook zijn.

www.getbux.com

CLI

Author CLI

More posts by CLI