Skip to main content

Baby it’s cold outside! Het wordt koud buiten en de feestdagen kondigen zich stilaan aan: Om thuis in de juiste stemming te komen voor de mooiste tijd van het jaar, mag een passende, persoonlijke decoratie natuurlijk niet ontbreken. Met het veelzijdige en betrouwbare gereedschap van het doe-het-zelfmerk PARKSIDE kunnen feestelijke doe-het-zelf-ideeën snel en gemakkelijk zelf worden uitgevoerd.

Sfeervolle kandelaarhuisjes

Sfeervolle verlichting brengt een gezellige, feestelijke sfeer in elk huis. Met het praktische gereedschap van PARKSIDE zet je in een handomdraai een lichtgevende kerstschikking neer.

Je hebt onbehandeld kozijnhout nodig om de houten huisjes te maken, dat op de gewenste lengte wordt gezaagd met de PARKSIDE  kap- en verstekzaag. Met de kantelverstelling en de laser voor meer zaagprecisie kunnen de dakhellingen vervolgens in een hoek van 45 graden worden afgeschuind. Om de te gebruiken conische kaarsen vast te houden, zijn er gaten voorgeboord voor koperen buizen. De in hoogte verstelbare PARKSIDE bankboormachine met de bijpassende forstnerboren “PSB 3 A1” is geschikt voor recht boren. Ruwe oppervlakken en scherpe randen kunnen worden gladgemaakt met de praktische PARKSIDE accuschuurmachine.

Kerst upcycling: Decoratieve slee plank

Zelfs een versleten slee kan worden omgetoverd tot een winterse blikvanger met behulp van PARKSIDE gereedschap en een paar eenvoudige stappen: Afhankelijk van je voorkeur kan de slee eerst tot op het kleinste hoekje worden afgeschuurd met de PARKSIDE 3in1 multifunctionele schuurmachine en daarna opnieuw worden geverfd. Wie van rustiek houdt, kan direct aan de slag: De slee moet op de rand worden gezet zodat het gebied tussen de sleden en de zitting precies kan worden gemeten. Op basis van deze metingen wordt een compacte handcirkelzaag gebruikt om kleine houten planken te zagen die later als planken zullen dienen. Om ervoor te zorgen dat niets wiebelt en de sledeplank elk jaar weer voor feestelijke momenten zorgt, worden deze uiteindelijk met een paar schroeven en de PARKSIDE accuboormachine en schroevendraaier direct aan de slede bevestigd.

Cadeaus die het DIY-hart sneller doen kloppen

Of je nu een kerstminimalist of een decoratieprofessional bent, creatieve doe-het-zelfprojecten maken je blij en vullen de pre-kerstperiode met leven. Vooral zelfgemaakte cadeaus bevatten

veel hart en ziel en een heel persoonlijk tintje. Dus wat is er natuurlijker dan je passie voor doe-het-zelven te delen met je geliefden? Een boormachine, een accudecoupeerzaag of ander praktisch gereedschap van PARKSIDE onder de kerstboom zijn niet alleen een verrijking voor elke werkplaats, maar inspireren ook tot gezamenlijke doe-het-zelfavonturen tijdens de kerstvakantie.

Ga voor meer informatie over PARKSIDE naar www.parkside-diy.com/bewww.parkside-diy.com/be

CLI

Author CLI

More posts by CLI