Skip to main content

Vincent Laureyssens, voorzitter van het Circus Brussels Padel Open vertelt trots: “We hadden een droomloting voor ons Circus Brussels Padel Open want de Belgische kampioenen C. Geens en M. Deloyer spelen tegen de wereldkampioenen van 2022 en de huidige nummer 1 van de wereld Ale Galan en Juan Lebron. Bovendien was J. Lebron geblesseerd en trok hij zich vorige week terug uit het Granada toernooi om zeker te zijn dat hij in Brussel kan spelen.”

Een historisch moment voor onze Belgische mannen en België op woensdag 26/4 rond 18.30 uur want geen enkel Belgisch koppel speelde ooit in een World Padel Tour Championship tegen de nummer 1 van de wereld.

Clément Geens is nog steeds erg emotioneel en zegt: “Ik hoopte op een betere loting, maar ik trilde van emotie toen ik de uiteindelijke loting zag. Ik leef in een droom, want het is alsof ik tennis speel tegen Nadal, Djoko of Federer. Ik hoop dat het publiek ons massaal komt steunen, want het publiek kan het verschil maken.”

Voor Max Deloyer, die ervan droomt de eerste Belg te worden die de top 100 van de wereld binnenkomt: “Een geweldige ervaring voor ons om tegen spelers van dit niveau te spelen. We zullen alles geven en een zeer grote wedstrijd spelen, vooral met het publiek achter ons. We hoopten tegen de onderste teams te spelen en niet tegen de nummer één van de wereld.”

De andere wildcard van de mannen F. Azzola en J. Peeters spelen woensdag rond 14.00 uur ook tegen voormalig wereldkampioen van 2019 Sanyo Gutierrez en Momo Gonzalez, voormalig finalist op de 2022 Malaga Open.

De wildcard van de damesloting bestaande uit AS Mestach en H Wyckaert speelt op woensdag 26/4 om 17.00 uur tegen LLaguno/Iglesias.

ELI

Author ELI

More posts by ELI