Skip to main content

Trek je er deze zomer op uit? Dan is er één item dat absoluut niet in je reiskoffer mag ontbreken: een verrekijker. Want die brengt je omgeving altijd dichterbij, gelijk waarheen je gaat. Zo sta je tijdens een concert plots op de eerste rij of kijk je tijdens een safari recht in de ogen van een stoere leeuw. 

Met een verrekijker beleef je veel meer en hou je extramooie herinneringen over aan je uitstap of vakantie. Maar welke kijker haal je nu het best in huis? Die knoop hak je door dankzij SWAROVSKI OPTIK. De Oostenrijkse fabrikant pakt uit met een hele reeks hoogwaardige kijkers. Daardoor vind je ongetwijfeld een model dat perfect bij je past.

Voor citytrippers en muziekliefhebbers
Wat hebben een iconisch monument, een gigantisch muurschilderij en een muziekfestival gemeen? Details! Al onttrekken die zich vaak aan het oog. Het monument is namelijk metershoog, net als dat kleurrijke graffitikunstwerk. En het podium waarop je favoriete band speelt, is te veraf om de gezichtsuitdrukkingen en outfits van de artiesten goed te kunnen zien. Die problemen lost de CL Curio voor je op. Deze compacte, vederlichte verrekijker past zo in je jaszak. 

Voor wandelaars en backpackers
Van de Dolomieten tot de Saharawoestijn of de Indonesische jungle: overal ter wereld slaat de natuur je met verstomming. En dat al helemaal wanneer je door de lens van je verrekijker tuurt. Want daarmee speur je de kilometershoge bergflanken af, spot je de dichtstbijzijnde oase of ontdek je welke geheimzinnige dieren zich verschuilen tussen de bladeren. Extra handig: door zijn lichte gewicht hike je moeiteloos met de CL Pocket rond je nek.

Voor vogelaars en dierenspotters
Doe je tijdens je vrije tijd niets liever dan vogels spotten, determineren en observeren? Dan maakte je het vast al eens mee dat je een vogel in het vizier kreeg … en niet helemaal zeker wist welke soort nu voor je zat. Want soms lijken twee soorten zo goed op elkaar dat ze uiterlijk amper van elkaar verschillen. Met de nieuwe NL Pure 52 merk je die subtiele, typische trekjes wél op. Want dankzij z’n zoomkwaliteit onderscheidt deze kijker zich van andere modellen. Wie nog maar net met vogelspotten begint, kiest beter voor de AX Visio. Via artificiële intelligentie determineert deze slimme kijker maar liefst 9.000 verschillende diersoorten voor jou.

Voor eilandhoppers en strandgangers 
Cruise je deze zomer liever van het ene zuiderse eiland naar het andere? Neem je verrekijker dan zeker mee naar het strand. Wie weet merk je aan de vloedlijn wel een schildpad of zeldzame vis op. Of duikt er aan de horizon plots een knappe vakantieliefde op! Al zal je die verrekijker toch even aan de kant moeten leggen om contact te maken. ¡Hola guapo! 

Voor gezinnen en families
Een verrekijker brengt je dichterbij de natuur, en ook je kinderen genieten mee. Want speciaal voor hen ontwierp SWAROVSKI OPTIK de My Junior. Met deze betaalbare, duurzame verrekijker leggen je kinderen alle geheimen van het bos bloot … en zien ze in de zoo geen enkel diertje over het hoofd. De verrekijker is erg eenvoudig te gebruiken. En wanneer je hem omdraait, dient hij als microscoop. 

SWAROVSKI OPTIK bestaat dit jaar maar liefst 75 jaar! Ze willen het graag vieren met enkele interessante aanbiedingen op de NL Pure en EL-reeks. Meer informatie vind je op de website.

Glenaki

Author Glenaki

More posts by Glenaki