Skip to main content

Een weelderige valentijnsdag

In de bovenstad, in het Wiltcher’s Hotel (de vertrouwde naam van de Steigenberger Icon Wiltcher’s Brussels), is er geen feest dat onopgemerkt blijft, geen gelegenheid waar de gast niet als een koning of koningin wordt ontvangen.

Februari, met het meest glamoureuze feest van het jaar, wordt dus een bijzonder gastvrije maand. En natuurlijk zullen de volgende maanden ook bol staan van allerlei feestelijke en gastvrije activiteiten om de 110e verjaardag van het in 1913 opgerichte legendarische hotel te vieren.

Zondagse brunch, prestige en plezier, vanaf zondag 19 februari

Om 2023 met een van de meest weelderige troeven te beginnen – zoals de dag van de geliefden vereist – vindt het Wiltcher’s-team zijn zondagse brunch opnieuw uit. Hij zal vrijgeviger dan ooit zijn vanaf de eerste zondag na valentijnsdag 14 februari, met name zondag 19 februari.

Op het programma van deze eerste gastronomische festiviteit van het jaar, zoals op alle zondagen van het jaar, zal de Wiltcher’s Brunch bestaan uit een royaal warm en koud buffet, een kaasbuffet en een ander gewijd aan desserts. Bovendien zal er een prachtige bank met verse zeevruchten zijn.

Voor valentijnsdag staat een speciale valentijnstaart, de Generous Love Cake, op het programma. Bovendien ontvangen de dames een roos. Amaëlle, de pianiste van het hotel, zal de zaal betoveren met haar zachte melodieuze noten. ​ Elke zondag staat de Brunch in het teken van het seizoen, de feestdagen van het moment of gewoon volgens de fantasie van het Wiltcher’s team.

De Brunch wordt het hele jaar door geserveerd in Café Wiltcher’s, van 12.30 tot 15.00 uur en bij mooi weer ook op het terras. De prijs is 95 euro per persoon. Reserveren wordt ten zeerste aanbevolen: www.loui.brussels (Gratis voor kinderen tot 6 jaar en 50% korting voor kinderen tussen 6 en 12 jaar).

Een verleidelijke valentijnsdag in Aspria Hotel en Spa

De dag van de geliefden zal ook het ideale moment zijn om een mooie romantische kamer te boeken in het Wiltcher’s Hotel en in de voetsporen te treden van mythische koppels die er hebben gelogeerd, zoals Celine Dion en René Angélil. Voor de gelegenheid zal het Iconic Romance Package de meest romantische zielen in vervoering brengen.
​Dit arrangement omvat een persoonlijke ontvangst met een 3-gangendiner bij kaarslicht in het Loui Restaurant by Kevin Lejeune en accommodatie in een romantische kamer versierd met boeketten en rozenblaadjes en een gratis doos chocolades. Een continentaal champagneontbijt wordt op uw kamer geserveerd en u kunt genieten van een late check-out voor nog meer plezier.

Tegelijkertijd, en profiterend van de nabijheid en de directe toegang tot de Aspria Spa, kunnen de gelukkigen een massage krijgen in een dubbele cabine.

Dit jaar zal valentijnsdag meer dan ooit een gelegenheid zijn voor hotelbewoners en gasten om naar Wiltcher’s te komen en te genieten van een cocktail, waaronder de Generous Love Cocktail die voor de gelegenheid is gemaakt door de mixologen van Loui Cockatil Bar; om te eten of te brunchen in Café Wiltcher’s of om te ontspannen in de Aspria.
​Een ideale gelegenheid om een van de meest prestigieuze hotels van de hoofdstad te (her)ontdekken.

VLI

Author VLI

More posts by VLI