Skip to main content

Wereldwijde financiële dienstverlener wordt de voorkeurspartner voor betalingen en trainingsponsor van Union SG. 

Ebury, een wereldwijde financiële dienstverlener en een van Europa’s grootste fintech-bedrijven, is een nieuwe sponsor van Union SG voor het seizoen 2023/24.​ Ebury wordt de training sponsor van het herenteam en blijft ook de betalingen uitvoeren voor de club.​​ ​Het merk Ebury zal zichtbaar zijn op de trainingskleding van het iconische herenteam, dat speelt in de Belgische Jupiler Pro League, de hoogste divisie in het Belgische voetbalsysteem. 

“Ebury is verheugd om samen te werken met UNION SG als trotse sponsor en ​partner​​voor betalingen. Met onze gedeelde waarden van samenwerking en onwrikbare toewijding hopen we samen een nieuw tijdperk van triomf en succes te ontketenen. Het is spannend om te zien hoe het merk Ebury zijn bereik vergroot en wereldwijde verbindingen smeedt. Deze samenwerking met het iconische UNION SG betekent een spannend pad naar sterke partnerschappen en wederzijdse groei,” aldus Kris Mercelis, Country Manager België voor Ebury. 

“Ebury is sinds 2020 onze vertrouwde betalingspartner. In moeilijke tijden sprongen ze bij en sindsdien bleken ze betrouwbaar en efficiënt bij het uitvoeren van onze financiële transacties. We zijn verheugd dat ze nu ook aan boord komen als onze officiële trainingspartner. Net als wij zijn zij toegewijd en hardwerkend om (internationaal) succes te behalen,” vervolgt de CEO van UNION SG, Philippe Bormans. 

Ebury in België 

Het verhaal van Ebury begon met een kopje koffie aan de Ebury Street in Londen. Het bedrijf werd opgericht op 1 november 1897 door een groep vrienden, net als UNION SG. Ebury en UNION SG delen dezelfde mentaliteit van voorop willen blijven lopen in het spel door teamwork en sterke partnerschappen te waarderen. In 2017 opende Ebury haar kantoor in België. 

In België is Ebury een van de voorkeurspartners voor kmo-bedrijven met een internationale scope voor hun betalingen, valutatransacties en handelsfinanciering. Sinds 2020 voert Ebury ook de betalingen uit voor Union SG. 

ELI

Author ELI

More posts by ELI