Skip to main content

Binance viert ‘The GOAT’ met nieuwe Cristiano Ronaldo NFT-Collectie

Ronaldo’s 2e NFT collectie wordt op 3 juli gedropt op Binance.com

Brussel, 27 juni 2023 – Cristiano Ronaldo en Binance hebben details over de ‘drop’ van hun tweede NFT-collectie: ‘ForeverCR7 – The GOAT‘ aangekondigd. De ‘Greatest Of All Time’ (GOAT) collectie zal maandag 3 juli beschikbaar zijn als het volgende hoofdstuk in de meerjarige samenwerking tussen Ronaldo en Binance.

De ForeverCR7 – The GOAT NFT-collectie viert Ronaldo’s heerschappij als de voetballer met het hoogste aantal doelpunten aller tijden: 838 carrièredoelpunten tot nu toe. De collectie van meer dan 29.000 NFT’s creëert mogelijkheden voor fans om de doelpuntennummers en blijvende herinneringen van carrièrebepalende momenten te ‘bezitten’ en exclusieve beloningen en extraatjes te verwerven. Gedenkwaardige doelpunten zoals #806, waarmee hij officieel de topscorer aller tijden werd, of #649, Ronaldo’s zelfbenoemde beste doelpunt via een bicycle kick – zullen nu voor altijd worden vastgelegd in digitale verzamelvorm.

“Aangezien de eerste drop de meest succesvolle NFT-collectie van een atleet aller tijden was, wilden we blijven bouwen en meerwaarde creëren voor onze community met deze tweede collectie,” zei Binance medeoprichter en Chief Marketing Officer Yi He. “Deze CR7 NFT-collectie, gemaakt door Binance, bevat opmerkelijke kunstwerken die niet alleen de ‘Greatest of All Time’ vieren, maar ook een real-world use case laat zien van hoe Web 3.0 een revolutie teweegbrengt in de sport- en entertainmentindustrie.”

“Het is geweldig om de kans te krijgen om opnieuw met Binance samen te werken aan dit project voor mijn fans, vooral degenen die me hebben aangemoedigd sinds die eerste doelpunten,” zei Ronaldo. “Het creëren van deze collectie en het terugkijken op de hoogtepunten uit mijn carrière is zeer de moeite waard geweest en ik kan niet wachten om de reacties op de collectie te zien en de kans te krijgen om met een paar gelukkigen te trainen.”

De ForeverCR7 – The GOAT NFT-collectie verschijnt op 3 juli (22u00) en bevat artwork van 20 van zijn meest memorabele doelpunten op vier zeldzaamheidsniveaus: Super Super Zeldzaam (Super Super Rare – SSR), Super Zeldzaam (Super Rare – SR), Zeldzaam (Rare – R) en Normaal (N).

 • Van de 7 NFT’s met de hoogste GOAT-waarde (SSR’s), zullen er 6 worden verkocht via een veiling op de Binance NFT-marktplaats en één zal op een later tijdstip worden geprijsd. De veiling blijft 48 uur open en de NFT’s worden toegekend aan de hoogste bieder. Biedprijzen beginnen aan 15.000 USD. Deze exclusieve NFT’s geven tevens recht op een persoonlijke trainingssessie met Ronaldo en tickets voor een komende Binance Blockchain Week.
 • De SR- en R-NFT’s (120 SR en 1.200 R) zullen te koop worden aangeboden op de Binance-marktplaats via het ‘Subscription Mechanism’, vanaf 200 USD voor SR en 30 USD voor R.
 • De resterende 28.000 Normale (N) soorten zullen exclusief beschikbaar zijn via de ForeverCR7 Box aan een waarde van 10 USD.
 • Naast de CR7-trainingssessie voor SSR-houders, heeft elk zeldzaamheidsniveau zijn eigen set exclusieve extraatjes, waaronder:
  • Persoonlijke boodschappen van Cristiano Ronaldo en video’s die elk doelpunt beschrijven
  • Afdrukbare, gesigneerde Binance x CR7 posters
  • Gesigneerde Binance x CR7 merchandise
  • Gegarandeerde toegang tot alle toekomstige CR7-NFT-drops
  • Kans op giveaways, gesigneerde merchandise en diverse prijzen

Fans die CR7-NFT’s kochten van de eerste collectie van 2022 hebben niet alleen toegang tot deze 2e set, maar kunnen ook in aanmerking komen voor gratis NFT Mystery Boxes van de eerste drop, evenals ForeverCR7 Boxes en zeer zeldzame NFT’s van de tweede drop.

Alle Cristiano Ronaldo NFT-collecties zullen exclusief beschikbaar zijn op Binance.com. Volg Binance op Twitter voor de laatste updates en informatie over toekomstige collection drops.

Over Binance

Binance is ’s werelds toonaangevende blockchain-ecosysteem en infrastructuur voor cryptocurrency’s, met een financiële productsuite die qua volume de grootste beurs voor digitale activa omvat. Het Binance-platform, vertrouwd door miljoenen wereldwijd, wijdt zich aan het verhogen van de vrijheid van geld voor gebruikers, en beschikt over een ongeëvenaard portfolio van cryptoproducten en aanbiedingen, waaronder: handel en financiën, onderwijs, data en onderzoek, maatschappelijk goed, investeringen en incubatie, decentralisatie en infrastructuuroplossingen, en meer. Ga voor meer informatie naar: https://www.binance.com

ELI

Author ELI

More posts by ELI