Skip to main content

Heggenscharen, robotmaaiers, snoeischaren, bladblazers en gazonbeluchters – PARKSIDE heeft het juiste gereedschap voor elke tuinklus. De accu-aangedreven gereedschappen maken het werk gemakkelijker, vooral als het gaat om het  snoeien van bomen en struiken. Het uitgebreide assortiment van het doe-het-zelf-merk is bijzonder populair bij consumenten dankzij het gestandaardiseerde, krachtige en betrouwbare accusysteem, dat flexibel kan worden gebruikt en ook nog eens vriendelijk is voor je portemonnee.

Struikelgevaar en geknoei met doorgesneden of gebroken kabels behoren tot het verleden met het accutuingereedschap van PARKSIDE. Met zijn brede assortiment snoerloos tuingereedschap biedt het doe-het-zelfmerk onbeperkte bewegingsvrijheid met constante prestaties. De betrouwbare lithium-ion-accu’s in de PARKSIDE “X 20 V en X 12 V Team”-series leveren veel vermogen voor veilig, probleemloos gebruik. Bijzonder praktisch: de X 20 V accu is compatibel met meer dan 70 PARKSIDE kracht- en tuingereedschappen. Het gestandaardiseerde accusysteem zorgt voor maximaal gebruiksgemak en flexibiliteit in de tuin.

Een kleine selectie uit het assortiment PARKSIDE tuingereedschap op batterijen:

PARKSIDE accu-heggenschaar 12 V PHSA-12 B1

De kleinere PARKSIDE snoerloze heggenschaar is ideaal voor snel gebruik in kleinere tuinen. Het compacte model is ook uitgerust met een lasercut-mes van hoge kwaliteit en heeft een snijlengte van 35 cm voor handig gebruik. De 12 V accu-heggenschaar is compatibel met alle accu’s uit de “X 12 V Team” serie. Adviesprijs €34,99.

PARKSIDE accutakkenzaag PAAS-12 AS 12 V

De PARKSIDE accutuinzaag 12 V is een compacte reciprozaag met een 12 V accu die geschikt is voor verschillende snij- en zaagklussen in de tuin. Het lichte gewicht en de softgrip handgreep zorgen voor een veilige hantering. De zaag is ook uitgerust met een opzetbare takhouder. De snoerloze snoeizaag is compatibel met alle accu’s uit de PARKSIDE “X 12 V Team” serie.

Adviesprijs €29,99.

PARKSIDE accusysteem: Oplaadbare accu 20 V 2Ah, 4Ah & Oplaadbare accu 12 V 2Ah, 4 Ah

Het geavanceerde accusysteem van PARKSIDE biedt een gestandaardiseerd accu- en oplaadplatform voor 20 V of 12 V apparaten. Dit betekent dat meerdere apparaten met slechts één accu kunnen worden gebruikt. Alle PARKSIDE accu’s zijn gebaseerd op de nieuwste generatie hoogwaardige, krachtige lithium-ion cellen. Het PARKSIDE Active Battery Management System zorgt ook voor een compromisloze bescherming van de accu en garandeert de volledige prestaties van de lithium-ion-cellen.

Adviesprijzen variëren van €11,99 tot €39,99

CLI

Author CLI

More posts by CLI