Skip to main content

Tuinmerk GLORIA introduceert de draadloze MultiBrush li-on PLUS schoonmaakborstel en WeedBrush li-on onkruidvoegenborstel op power accu.  Hiermee maak je de tuin en het terras gemakkelijk proper, zonder dat je een heel arsenaal aan gereedschappen nodig hebt en je jezelf in rare bochten moet wringen. Van voegen en graskanten tot het gazon en zelfs kunstgras:  met deze praktische borstels geef je de hele tuin snel een frisse make-over.

GLORIA MultiBrush Ii-on PLUS – multifunctionele tuin- en terras schoonmaakborstel

De basis van de MultiBrush PLUS is de ergonomische accusteel die werkt met alle snel oplaadbare Bosch 18V POWER FOR ALL accu’s. Met de 11 verwisselbare opzetstukken kan de MultiBrush snel worden omgebouwd van een voegenborstel naar een schoonmaak- en onderhoudsborstel of naar een kantensnijder, gazonbeluchter, verticuteerder of grastrimmer – zonder dat er gereedschap nodig is.  Met een batterijduur van 30 tot 50 min en een snellader kan je goed doorwerken zonder lange onderbrekingen.

Beschikbare opzetzetstukken: kantensnijder, steenborstel, verticuteerrol, houten borstel universeel, steenborstel medium en soft, gazonbeluchter, kunstgrasborstel, gewrichtsborstel, nylon voegborstel, maai- en grastrimmer.

GLORIA WeedBrush Ii-on – onkruidvoegenborstel

Voegen zijn in no-time onkruidvrij met de WeedBrush onkruidvoegenborstel. Hiermee kun je al staand, op een comfortabel tempo, alle voegen schoonmaken. Hij is net als de MultiBrush li-on compatibel met alle BOSCH 18V POWER FOR ALL accu’s. De WeedBrush komt met twee borstelopzetstukken: een staaldraad-borstel voor harde oppervlakken zoals beton en een zachtere nylonborstel voor krasgevoelige steensoorten. Dankzij het ergonomische ontwerp en het lichte gewicht van 2,3kg is de WeedBrush een fijne tuinhulp die alle seizoenen voor je klaarstaat.

CLI

Author CLI

More posts by CLI