Skip to main content

U veilig voelen, beschermd tegen de grillen van het weer, in een goed geïsoleerde woning, is onder andere te danken recent schrijnwerk van goede kwaliteit dat werd geïnstalleerd volgens de regels van de kunst. Om het gevoel van welzijn dat zijn producten teweegbrengen over te brengen, heeft Pierret Portes & Fenêtres een nieuwe campagne gecreëerd die vanaf vandaag beschikbaar is op social media.

De film ”Beschermen wat je niet kunt zien” gaat over emoties, herinneringen en fysieke waarnemingen. Het is het tegenovergestelde van reclamefilms die workshops, raamdekkers en onverslaanbare prijzen laten zien.

“Wij zijn een van de weinige fabrikanten van raamkozijnen die 100% Belgisch ontwerp en productie aanbieden. En we zetten ons sterk in om de thermische isolatie van gebouwen te bevorderen. Met deze campagne willen we de harten van de consumenten raken door over waarden te praten in plaats van over producten”, legt Daphnée Pierret, CEO van Pierret Portes & Fenêtres, uit.

Het familiebedrijf uit de Ardennen, dat vorig jaar zijn 70e verjaardag vierde, deed een beroep op , een creatief bureau uit Gent om een reclamefilm te produceren met een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit. Deze is vanaf vandaag beschikbaar op de sociale netwerken van het merk.

Het renoveren van oude huizen en het vervangen van oude kozijnen is essentieel als we de vastgoedsector koolstofvrij willen maken en het doel van klimaatneutraliteit tegen 2050, zoals vastgelegd in de overeenkomsten van Parijs, willen bereiken. Pierret wil hieraan bijdragen door lokale en duurzame producten aan te bieden.

Bekijk de video: “Pierret – Beschermen wat je niet kunt zien”

ELI

Author ELI

More posts by ELI