Skip to main content

FRITEL lanceert betaalbare instapmodellen grill GR 1360, hartjeswafelijzer HW 1225 en wafelijzer WA 1230 voor moderne gezinnen, singles en studenten.

FRITEL speelt in op de evolutie naar steeds meer kleine gezinnen en alleenstaanden met kleinere woningen, dankzij compacte en betaalbare elektrische keukenapparaten die perfect passen bij het moderne huishouden. Zo lanceert het Belgische merk in keukenelektro betaalbare instapmodellen van de contact grill GR 1360, het hartjeswafelijzer HW 1225 en het wafelijzer WA 1230. Deze nieuwe toestellen zijn budgetvriendelijke oplossingen voor kleine gezinnen, singles en kotstudenten.

Gezond en snel grillen met de grill GR 1360

De nieuwe GR 1360 is een compacte contact grill die speciaal is ontworpen om snel en makkelijk heerlijke maaltijden te maken voor kleine gezinnen of singles die willen genieten van gezonde gerechten. Je grillt een heerlijke brochette, groentjes, een stukje vis, een panini, of een kipfilet. Prijs: €69,99.

Hartjeswafelijzer HW 1225 voor een zoete tand

Voor liefhebbers van zoete lekkernijen biedt het hartjeswafelijzer HW 1225 het ultieme plezier. Hartjeswafels krokant of mals, gewoon zo, of met een heerlijke bol ijs, warme kersen of slagroom. Voor ieder wat wils! Probeer zeker ook eens een hartige variant uit, met kaas bijvoorbeeld. Dit schattige en compacte apparaat is ideaal voor het bereiden van liefdevolle wafels, perfect passend bij de gezellige sfeer van kleine gezinnen of romantische momenten voor koppels. Prijs: €39,99.

Belgische wafels dankzij wafelijzer WA 1230

Als je wilt genieten van échte Belgische wafels is het wafelijzer WA 1230 ideaal. Met zijn compacte formaat en de capaciteit om twee heerlijke Belgische wafels tegelijk te bakken, is het een praktische keuze voor kleine gezinnen en singles die willen genieten van deze lekkernij. Vergeet ook hier zeker geen hartige varianten, want zo maak je snel een heerlijke lunch of diner met restjes. Prijs: €49,99.

“We zijn ons bewust van de veranderingen in de samenstelling van gezinnen en de groeiende behoefte aan compacte en betaalbare keukenapparaten”, aldus Cindy Van Ratingen, CEO bij FRITEL. “Met onze nieuwe modellen GR 1360, HW 1225 en WA 1230 willen we inspelen op deze tendenzen en consumenten voorzien van functionele en budgetvriendelijke opties die niet inboeten op kwaliteit en passen bij hun levensstijl.”

Inspiratie en recepten: www.fritel.com/recepten

Over FRITEL
Het 100% Belgische familiebedrijf FRITEL werd opgericht in 1991 en is marktleider op het gebied van keukenelektro voor de particuliere markt in ons land. Als enige Europese elektrofabrikant met een eigen ontwikkelingsafdeling heeft FRITEL voor ieder wat wils. Van starters over gezinnen tot professionals. Het gaat om innovatieve keukenapparaten waarbij design, multifunctionaliteit, gebruiks- en onderhoudsgemak, én veiligheid voorop staan. In België zijn de producten van FRITEL online verkrijgbaar via Fritel.com, Amazon, de grotere elektroketens en de lokale elektro-handelaar.

www.fritel.com

VLI

Author VLI

More posts by VLI