Skip to main content


Ook dit jaar moedigt PARKSIDE je aan om de handen uit de mouwen te steken. Want juist aan het begin van een nieuw jaar kun je met frisse energie aan de slag met de renovatieprojecten die je hebt laten liggen. Het doe-het-zelfmerk moedigt DIY’ers aan om hun renovatieprojecten nu uit te voeren en presenteert drie praktische hulpmiddelen voor een gepersonaliseerd wandontwerp.

Zo ga je aan de slag!

Voorbereiden muren & plafonds
Als het gaat om het voorbereiden van muren en plafonds, is de PARKSIDE PWDS 920 A1 droogbouwschuurmachine een onmisbaar gereedschap. Met zijn uitschuifbare aluminium telescoopsteel kan het apparaat tot 170 cm worden uitgeschoven. Dit maakt moeiteloos werken mogelijk, zelfs op hoge muren en plafonds. Dankzij het universele scharnier en de zes verschillende schuurschijven kan hij elke eis moeiteloos aan. Met een aansluiting voor externe stofafzuiging kan er snel, effectief en vooral schoon worden gewerkt.

Voorbereiden muren & plafonds

Een fris behangetje

Als het tijd is voor fris behang aan de muren , is de multifunctionele tafel van PARKSIDE ideaal: Met zijn drie tafelelementen die zowel afzonderlijk als gecombineerd kunnen worden gebruikt en het stevige aluminium frame past hij zich flexibel aan de lengte van het behang aan. Dankzij de praktische handgrepen is hij gemakkelijk te vervoeren. En dankzij de 4-traps hoogteverstelling is rugpijn verleden tijd.

Een streepje verf op de muren

Voor het schilderen van muren en plafonds is de 5-delige PARKSIDE kwastenset de perfecte partner. Van grotere muuroppervlakken tot fijnere details: de kwastenset biedt de juiste kwastmaat voor elke klus.

Of het nu gaat om verven, schuren of behangen – PARKSIDE is de ideale partner om de goede voornemens voor het nieuwe jaar aan te pakken en jouw muren te laten stralen.

CLI

Author CLI

More posts by CLI