Skip to main content

Vorige week vond het grootste padeltoernooi van Noord- en Midden-Europa plaats in de veerbootterminal van Tour&Taxis in Brussel. Het evenement trok meer dan 50.000 toeschouwers en wordt door de professionals nog steeds beschouwd als het mooiste indoortoernooi ter wereld. We waren getuige van enkele droom halve finales en finales met een meerderheid van de wedstrijden die tot 3 sets gingen.

Vincent Laureyssens, voorzitter van de World Padel Tour Belgium, legt uit: “Dit evenement liet zien hoe padel explodeert in populariteit. Met meer dan 50.000 toeschouwers was Circus Brussels Padel Open 2023 een groot succes en werd het het eerste indoor sportevenement in België na slechts 2 edities. Het doel van dit toernooi was om mensen padel te laten ontdekken, hen te laten dromen, geluk te brengen en vooral een unieke en uitzonderlijke show te bieden met de beste padelspelers ter wereld. En de kers op de taart is het compliment van alle top-100 spelers ter wereld die mijn nieuwe indoor padelclub bij Tour&Taxis, gevestigd in een prachtig monumentaal pand uit 1904, als de mooiste ter wereld beschouwen…”

En volgend jaar kunnen 2 mannenparen en 2 vrouwenparen het beroemde bronzen racket van 25.000 euro winnen, dus de eindfasen zullen zeer competitief zijn!

Resultaten

Mannen: Winnaars: Agustin Tapia – Arturo Coello

 

Dames: winnaars: Paula Josemaria – Ariana Sanchez

 
ELI

Author ELI

More posts by ELI