Skip to main content

Bij Wiltcher’s is elke gelegenheid goed voor een feestje. Zeker in dit jubileumjaar, wanneer de emblematische hotelketen in de bovenstad zijn 110e verjaardag viert.

En nu komt het meest feestelijke feest, Moederdag! Moeders die niet één, maar twee keer gevierd zullen worden bij Wiltcher’s! Een goed idee om het twee keer te vieren, want er zijn twee aparte zondagen tussen Moederdag in België (14 mei) en Moederdag in Frankrijk (4 juni).

14 mei en 4 juni, exclusieve Moederdagbrunch

Voor het eerst in twee edities – en het enige prestigieuze hotel in de stad met dit geweldige idee – zal het Wiltcher’s zijn Moederdagbrunch twee keer aanbieden. Twee verschillende data, zoals Moederdag in België en Frankrijk. Net als Wiltcher’s, dat dit jaar zijn 110e verjaardag viert, is deze dag gewijd aan moeders aan het begin van de vorige eeuw ontstaan. Het doel ervan is alle moeders te eren en te bedanken voor hun liefde en toewijding gedurende het hele jaar. Het iconische, eeuwenoude hotel maakte ook gebruik van deze traditie om voor deze gelegenheid een brunch met Moederdag als thema te creëren.

Voor Wiltcher’s is Moederdag ook en vooral een gelegenheid om een moment van rust te bieden waar, voor één keer, de moeders worden bediend! Café Wiltcher’s biedt met zijn thematische brunch deze service zoals gewoonlijk in alle luxe en weelderigheid, in alle verfijning en sereniteit. De Moederdagbrunch wordt dus magischer dan ooit voor alle moeders, of ze nu vergezeld zijn van hun kleine of grote familie.

Op het programma van de Wiltcher’s zoete Moederdag

Geen feest zonder Champagne, live muziek en bloemen! Op 14 mei en 4 juni wordt de traditionele Café Wiltcher’s Brunch, met zijn royale warme en koude buffetten, de aan tafel geserveerde halve kreeft, de ruime keuze aan kazen en mooie desserts, uitgebreid met kleine “extra’s” speciaal voor moeders.

Bij aankomst krijgen ze een roos en een glas Champagne aangeboden. Terwijl de gebruikelijke Wiltcher’s brunch elke zondag een “Kids corner” bevat met specifieke activiteiten voor de allerkleinsten, zal de Moederdagbrunch een bloemenworkshop voor alle kinderen bieden. Tussen 12.30 en 15.00 uur kunnen de kinderen, onder begeleiding van een opgeleide bloemsierkunstenaar, een persoonlijk boeket maken dat ze aan hun moeder kunnen aanbieden.

Een ander speciaal idee voor Moederdag in Wiltcher’s, door gebruik te maken van de directe toegang tot de Aspria Spa, zullen moeders net zo blij zijn met een Clarins-minipakket in de Aspria Spa voor elke behandeling * (zie voorwaarden op de aspria.com website)

The Wiltcher’s, een prestigieus hotel voor een feestelijk ontspannen verblijf

Een ander en laatste idee voor moeders is hen een nacht in een hotel aan te bieden Daar kan iedereen er zeker van zijn dat hun moeder zich kan ontspannen en haar vaak hectische dagelijkse routine kan vergeten.

Wiltcher’s biedt een Moederdag Arrangement inclusief: een overnachting in een tweepersoonskamer, ontbijt in Café Wiltcher’s (of, op 14 mei en 4 juni, een speciale Moederdagbrunch mits supplement), toegang tot Spa Aspria en een Clarins-geschenk op de kamer.

In de praktijk

Brunchtijd: 12:30 tot 15:00 uur

Tarieven: Moederdag Brunch: 105 €/volwassene – 52,50 €/kind – Gratis tot 6 jaar ​
​Glaasje champagne, roos, bloemenworkshop voor kinderen aangeboden. Kids Corner.

Hotel Speciaal Moederdagarrangement (het hele jaar geldig): vanaf €360

Steigenberger Icon Wiltcher’s Hotel – Louizalaan 71 – 1050 Brussel –
Tel. Reservering: +32 (0)2 542 42 42 – www.wiltchers.com

ELI

Author ELI

More posts by ELI