Skip to main content

Het Belfius Padel Summer Gala keert deze zomer terug naar Knokke-Heist.

Na het enorme succes van onze Circus Brussels Padel Open/trophy Belfius van de World Padel Tour in april in de Gare Maritime op Tour&Taxis, dat de referentie werd voor eerste indoor sportevenementen in België en dat onze organisatietalenten en het succes van padel bevestigde, nodigen we je graag uit voor de Gala-versie van de Open. Rekeninghoudend met de schoolvakanties hebben we een paar kleine wijzigingen doorgevoerd in de planning om u opnieuw padel, entertainment, gastronomie, glamour, ontspanning, strand, zon, shopping en fietsen te kunnen aanbieden in de mooiste badplaats van België.

8 Belgische spelers/speelsters en 8 spelers/speelsters van de World Padel Tour zullen op vrijdag 18 augustus en zaterdag 19 augustus in Knokke-Heist aanwezig zijn en dit tot groot genoegen van vele padelfans.

Vrijdag 18 augustus wordt feestelijk met 4 ½ finales en een avondevenement: 2 Belgische paren nemen het op tegen de beste spelers ter wereld tussen 16.00 en 23.00 uur.

Zaterdag 19 augustus wordt dan weer knotsgek met 4 finales, 2 kleine finales in de ochtend en 2 finales in de middag.

Zoals gevraagd door vele fans, vakantiegangers en spelers zal het Gala wordt dit jaar dus over 2 dagen worden gespreid.

De kaartverkoop start op vrijdag 16 juni, samen met de ambassadeursactie, waardoor je voor een beperkte tijd 20% korting krijgt op de prijs van de kaartjes.

  • Standaard vrijdagticket: €28
  • Standaard zaterdagticket: €33
  • Kinderen van 5 tot 14 jaar krijgen 50% korting. Kinderen onder de 5 zijn gratis.

We hebben de eer en het voorrecht om Nick Braet, Bram Coene, Dorien Cuypers, Laura Bernard, Elyne Boeykens en Jérôme Peeters uit België en Miguel Lamperti, Bela, Delfi Bréa, Béa Gonzalez, Jon Sanz en Alex Arroyo van de World Padel Tour te verwelkomen. Er zullen uiteraard ook nog een aantal verrassingen zijn tijdens deze twee dagen padel & fun.

Meer informatie is binnenkort beschikbaar op padelsummergala.be en op onze sociale media.

ELI

Author ELI

More posts by ELI