Skip to main content

De Lotto Brussels Premier Padel by Belfius 2024 is terug van dinsdag 23 april tot zondag 28 april in het Tour&Taxis Maritiem Station.

Deze derde editie belooft een historische te worden, met alle grote sterren van de wereld, maar bovenal zullen we de grootste kampioen aller tijden, F. Belasteguin, bekend als Bela, voor de laatste keer in Brussel zien. De enige sportman in de geschiedenis van alle sporten die van 2002 tot 2018 16 jaar achter elkaar nummer 1 van de wereld is geweest.

Samen met het Amigo 5* superior hotel, dat ’s werelds beste spelers zal verwelkomen, hebben we de beroemde chocolatier Marc Ducobu gekozen om een volledig Belgisch ….. chocolade-eerbetoon te maken aan dit heilige padelmonster.

J. Nielsen (General Manager Hotel Amigo), V. Laureyssens, (Executive President Lotto Brussels Premier Padel) en M. Ducobu (Chocolatier-ambachtsman).

Marc Ducobu zal ons verrassen door zijn unieke creatie persoonlijk aan te bieden op het veld tijdens Bela’s finalewedstrijd, vergezeld door een aantal kinderen die ook een uniek eerbetoon op hun eigen manier zullen creëren.

Vincent Laureyssens, Executive President van Lotto Brussels Premier Padel by Belfius:Met zijn 44 jaar is Bela een padellegende en een buitengewone persoonlijkheid die een buitengewoon eerbetoon verdient. Hij vertelde me dat hij dol is op Belgische chocolade en dat hij altijd wat mee naar huis neemt voor zijn kinderen, dus er zal veel emotie te zien zijn tijdens zijn laatste wedstrijd. De spanning van zijn overwinningen gedurende het toernooi met zijn nieuwe teamgenoot J Tello, 4e op de wereldranglijst, zal ons natuurlijk de datum en tijd van zijn laatste wedstrijd geven.”

We willen je er ook graag aan herinneren dat de Tour&Taxis Padel Club in Brussel, waar de trainingen, kwalificaties en een deel van de eindloting van de Lotto Brussels Premier Padel plaatsvinden, aanstaande zaterdag 13/4 vanaf 17.00 uur zijn eerste verjaardag viert! Niet alleen zijn de matten op de 4 centrale banen deze week aangepast aan de normen van het Premier Padel Wereldkampioenschap, maar ook zal Toni Bueno, 25e wereldteam, clinics geven en vanaf 17.00 uur een show opvoeren met een oefenwedstrijd met Spaanse topspelers.

ELI

Author ELI

More posts by ELI