Skip to main content
  • Een nieuwe stap voorwaarts op het gebied van duurzame mobiliteit in België
  • De CO2-voetafdruk verkleinen door middel van regeneratie van batterijen
  • Geregenereerde batterijen herstellen tot 80% van hun oorspronkelijke capaciteit
  • My-eScooter, een Belgisch merk van innovatieve, elektrische steps

My-eScooter, het in Nijvel gevestigde bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en distributie van innovatieve elektrische steps, kondigt aan dat het start met een gloednieuwe regeneratiedienst voor batterijen in België. Deze technologische vooruitgang is een belangrijke stap voorwaarts op het gebied van duurzame mobiliteit. Het engagement van My-eScooter om een succesvolle overgang naar nog milieuvriendelijkere transportoplossingen te bevorderen, komt hierbij duidelijk naar voren.

Levensduur en prestaties van batterijen

My-eScooter zet niet in op gedeelde steps, maar wel op elektrische mobiliteit voor bedrijven en particulieren die een step willen kopen om regelmatig te gebruiken.

We zijn ons bewust van de uitdagingen voor en kritiek op elektrische fietsen en steps, vooral op het gebied van de levensduur en prestaties van de batterij. « Naast het beperkte aantal laadcycli van een batterij, merken we dat de meeste gebruikers hun step in de winter gewoon niet opladen. Daardoor is de batterij volledig leeg of zelfs beschadigd tegen de tijd dat men deze weer wil gebruiken, » legt Sanjeev D’Souza*, oprichter van het merk My-eScooter, uit.

Tot 80% van de oorspronkelijke capaciteit regenereren

Sinds de lancering in 2017 heeft My-eScooter altijd geïnnoveerd in functie van de realiteit op het terrein voor Belgische gebruikers. De vervangbare batterijen op sommige modellen zijn hiervan het bewijs. My-eScooter is vastbesloten om het gebruik te maximaliseren en tegelijkertijd de impact op het milieu tot een minimum te beperken. Met de regeneratiedienst voor batterijen kunnen gebruikte batterijen worden hersteld naar tot 80% van hun oorspronkelijke capaciteit. Bye bye nieuwe batterij, hallo verlengde levensduur!

De voordelen van regeneratie van batterijen:

  • Daling van de vraag naar grondstoffen
  • Lagere kosten op het gebied van het vervangen van batterijen
  • Elektronisch afval verminderen
  • Tot 80% herstel van de oorspronkelijke capaciteit
  • 30% tot 40% goedkoper dan een nieuwe batterij

De batterij van uw step blijft in Europa

De dienst na verkoop van My-eScooter bevindt zich in België. De regeneratiedienst van My-eScooter maakt gebruik van de modernste technologieën om batterijen te beoordelen, te herstellen en te testen. Deze dienst wordt uitgevoerd in Europa om optimale prestaties te garanderen en de CO2-uitstoot te verminderen.

Duurzamere batterijen voor een schonere toekomst

My-eScooter bevestigt zijn engagement voor duurzame mobiliteit dankzij de lancering van deze nieuwe regeneratiedienst voor batterijen. Bedrijven, werknemers en particuliere gebruikers kunnen nu profiteren van een economisch en milieuvriendelijk alternatief om de levensduur van hun elektrische steps te verlengen.

« Onze nieuwe regeneratiedienst voor batterijen betekent een grote stap voorwaarts voor ons merk en versterkt onze oorspronkelijke inzet. We zijn klaar om deze dienstverlening aan te bieden voor andere merken en andere soorten oplossingen die verband houden met duurzame mobiliteit, zoals bijvoorbeeld elektrische fietsen of vorkheftrucks, » zegt Sanjeev D’Souza, oprichter van het merk My-eScooter.

ELI

Author ELI

More posts by ELI