Skip to main content

De bladeren dwarrelen van de bomen, de winterjas hangt zelfs al klaar. Hét moment om jezelf te verwennen met hartverwarmende recepten. Natrue speelt in op jouw comfort cravings met een onweerstaanbaar pumpkin spice-recept met één geheim ingrediënt: Natrue Barista Pumpkin Spice Oat. Natuurlijk heerlijk in je koffie, maar ook perfect om je gerechten mee up te pumpkin spicen! Deze haverdrank bevat slechts vijf natuurlijke ingrediënten, dus zonder onnodige toevoegingen, toegevoegde suikers of andere gekkigheden. De perfecte extra in je favoriete herfstcreaties. Van creamy lasagne tot cosy sweet treat: dit is herfst op z’n lekkerst.

Creamy pompoenlasagne

Ingrediënten voor 6 porties:

  • Zout, peper, nootmuskaat
  • 50 g bloem 
  • 150 g mozzarella
  • 600 ml NATRUE Barista Pumpkin Spice Oat
  • Lasagnebladen
  • 1 pompoen voor 500 g pompoenpuree 
  • 50 g boter
  • 200 g spinazie (vers of bevroren, uitgelekt)

Toppings:

  • Extra emmentale geraspte  kaas

Bereiding:

  • Begin met de pompoenpuree: rooster pompoenstukjes in de oven tot ze gaar zijn. Pureer met een vork of blender, voeg een scheutje NATRUE Pumpkin Spice toe en mix tot een glad en romig geheel. Breng op smaak met zout en peper.
  • Maak de bechamelsaus: smelt boter in een steelpan, roer de bloem erdoor tot een glad geheel (2 min). Giet langzaam de warme NATRUE Pumpkin Spice erbij terwijl je blijft roeren. Kook tot een dik en romig geheel. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
  • Bouw de lasagne: verdeel de bechamelsaus over de bodem van de ovenschaal. Maak vervolgens laagjes van lasagnebladen, pompoenpuree, spinazie, bechamelsaus en emmentale. Herhaal dit tot alle ingrediënten op zijn. Eindig met een laag emmentale kaas.
  • Bak 35 minuten op 180 °C tot de lasagne goudbruin is en borrelt. 
  • Laat 5 minuten rusten voordat je de lasagne aansnijdt. Als dat lukt tenminste!

De Natrue Barista Pumpkin Spice Oat is nu verkrijgbaar bij Delhaize voor een adviesprijs van € 2,99.

Zo haal je in een handomdraai dat echte herfstgevoel in huis, van je eerste koffie in de ochtend tot een zelfgemaakte traktatie aan het eind van de dag.


CLI

Author CLI

More posts by CLI

Leave a Reply